Noord-Holland

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Noord-Holland.

Zorgeloosch Scheiden, scheidingsbemiddelaar in Noord-Holland, staat voor jullie klaar met professionele hulp tijdens jullie scheiding. Wij helpen jullie bij het maken van afspraken over de toekomst, bijvoorbeeld over alimentatie (zowel partneralimentatie als kinderalimentatie), woning en andere bezittingen. Gaan jullie scheiden en wonen jullie in de omgeving van Noord-Holland, dan kunnen jullie de hulp van Zorgeloosch Scheiden wellicht goed gebruiken. Wij werken met een scheidingsbemiddelaar én een financieel adviseur, waardoor we samen met jullie goede, maar vooral ook realistische afspraken kunnen maken en vastleggen.

Alimentatie berekenen met hulp van de scheidingsbemiddelaar in Noord-Holland met hoofdkantoor in Alkmaar

Bij een scheiding komt veel kijken, voor beide partners. Wonen jullie in Noord-Holland, dan kunnen jullie bij jullie scheiding de hulp inschakelen van scheidingsbemiddelaar Zorgeloosch Scheiden. Wij werken als mediator, wat betekent dat we met jullie samen op zoek gaan naar de beste oplossingen voor jullie allebei. Wij geloven er namelijk heilig in dat de beste oplossingen voor beide partijen voortkomen uit goed overleg. Gaan jullie scheiden en wonen jullie in Noord-Holland, dan kunnen jullie op verschillende plekken terecht voor alle zaken omtrent jullie scheiding:

  • Alkmaar (hoofdkantoor van Zorgeloosch Scheiden)
  • Amstelveen
  • Haarlem
  • Heemstede
  • Hilversum
  • Hoorn
  • Nieuw-Vennep
  • Purmerend

Bij Zorgeloosch Scheiden beschikken we over de juiste kennis over de verschillende zaken die komen kijken bij een scheiding. Hebben jullie samen kinderen, of hebben jullie één inkomen waarvan jullie beide moeten leven? Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat je kinderalimentatie of partneralimentatie moet betalen. Zorgeloosch Scheiden berekent de hoogte van deze bedragen en legt deze vast in een scheidingsconvenant.

Gratis intakegesprek op kantoor in Haarlem, Amstelveen of Purmerend

Natuurlijk is het prettig als jullie persoonlijk kunnen overleggen over jullie scheiding met onze scheidingsbemiddelaar in Noord-Holland. Daarom kunnen jullie langskomen op één van onze kantoren; in Alkmaar, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Hoorn, Amstelveen, Hilversum of Purmerend. Bel naar 088 1661 553, dan plannen wij een gratis intakegesprek voor jullie in. Daarin zullen we jullie persoonlijke situatie uitgebreid bespreken. Op die manier kunnen we goede adviezen geven voor jullie toekomst.