Samen tot passende oplossingen komen geeft veel meer rust voor iedereen die bij de scheiding betrokken is. Zeker voor kinderen is dit een betere basis voor de toekomst.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Jochem Brenninkmeijer. Gezien mijn eigen ervaring met echtscheiding weet ik hoe belangrijk het is om deze periode met een goed gevoel af te kunnen sluiten, om zo ook echt een nieuwe start te kunnen maken. Daar wil ik jullie graag bij helpen.

Hoe nu verder?

Scheiden is vaak een emotionele achtbaan. Samen in gesprek blijven en afspraken maken kan dan best een uitdaging zijn. Ik kan jullie hierbij helpen. Ik begeleid jullie door het traject en zorg dat jullie met elkaar in gesprek blijven. Als scheidingsbemiddelaar ben ik er om de behoefte van jullie beiden behartigen. Ook geef ik jullie de handvaten die jullie nodig hebben om naar ieder vraagstuk en onderwerp te kijken. Met een overzichtelijke aanpak tackelen we samen ieder onderwerp. Zo komen we samen tot de beste afspraken voor jullie beiden. Voor nu en voor later.

Wat voor onderwerpen?

Er zijn onderwerpen die verplicht terug moeten komen in het echtscheidingsconvenant. Denk hierbij aan de boedelverdeling, de hypotheek of budgetplanning. Zijn er kinderen in het spel, dan moeten hier ook veel afspraken over gemaakt worden. Wie neemt bijvoorbeeld de zorg op zich? En hoe zit het met vakanties en feestdagen? Alle afspraken die hieruit komen, leg ik vast in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan, indien van toepassing.

Hypotheek

Hebben jullie een hypotheek, dan kan dat voor aardig wat onrust zorgen. Kan één van jullie in het huis blijven wonen? En zo niet, waar moeten jullie dan naartoe? Wat zijn de opties? Tijdens het eerste gesprek sluit er daarom al een hypotheekadviseur aan. Die kan door middel van de Snelwonenscan jullie al meteen vertellen wat de mogelijkheden zijn en of hetgeen wat jullie voor ogen hadden, dus ook echt uitvoerbaar is. Dat geeft meteen duidelijkheid en rust.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Of hebben jullie vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek kunnen jullie dan rustig bekijken of jullie voldoende vertrouwen hebben om het traject samen te bewandelen. Ook beantwoord ik al jullie vragen.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9