Flevoland

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Flevoland.

Willen jullie professionele hulp van een scheidingsbemiddelaar bij jullie scheiding en wonen jullie in de omgeving van Flevoland? Dan kunnen jullie terecht bij Zorgeloosch Scheiden. Wij helpen jullie met het maken en het op papier zetten van alle afspraken omtrent jullie scheiding. Zo kunnen jullie bij ons terecht wanneer jullie advies willen over het regelen van jullie financiën, bijvoorbeeld wanneer jullie kinderen hebben of wanneer jullie samen beschikken over een koophuis. Met mediation komen we tot de beste oplossingen en zorgen we er ook voor dat jullie met elkaar blijven praten.

Scheidingsbemiddelaar biedt persoonlijke hulp bij scheiding in Flevoland

Gaan jullie scheiden, dan komt er van alles op jullie af. Hoewel een scheiding natuurlijk allereerst veel emoties losmaakt, is het verstandig direct na te gaan denken over de toekomst. Een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in Flevoland, kan jullie helpen met het maken van afspraken rondom jullie scheiding. Zo kun je bijvoorbeeld afspraken maken over jullie woning en jullie andere gezamenlijke bezittingen. Maar jullie moeten ook afspraken maken over jullie pensioen. Zijn er kinderen in het spel, dan moeten jullie daarover ook goede afspraken maken. Zorgeloosch Scheiden kan jullie hierin bijstaan als onafhankelijk bemiddelingsbureau.

Opstellen van een scheidingsconvenant

In een scheidingsconvenant, de schriftelijke overeenkomst tussen jou en je partner, komen alle afspraken omtrent jullie scheiding. Vaak wordt dit convenant opgesteld door de rechter, maar bij Zorgeloosch Scheiden in Flevoland kunnen wij jullie ook helpen met het maken van deze afspraken. Omdat wij werken aan de hand van mediation, streven wij ernaar uitsluitend afspraken te maken waar jullie beiden achter staan. Zijn jullie geïnteresseerd en willen jullie een afspraak maken met één van de scheidingsbemiddelaars van Zorgeloosch Scheiden in Flevoland? Neem contact met ons op door te bellen naar 088 1661 553, dan plannen we een gratis intakegesprek in.