Mediation in Hoorn

hoorn mediation

Ons kantoor in Hoorn

Lepelaar 3 1628 CZ
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een mediator in Hoorn voor je scheiding?

Het is belangrijk je scheiding op een goede manier te regelen. Daarmee creëer je een goede basis voor jullie toekomst apart. Een mediator helpt jullie tijdens deze moeilijke periode om gezamenlijke afspraken te maken, waardoor jullie op een gelijkwaardige manier een nieuwe start kunnen maken.

De Zorgeloosch Scheiden mediators hebben veel ervaring bij de begeleiding van echtscheidingen. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprekaan.

Voordelen van mediation Hoorn bij echtscheiding

Een echtscheiding is een intense gebeurtenis, zowel emotioneel als praktisch komt er veel op jullie af. Met mediation in Hoorn wordt je op eenprofessionele wijze begeleidt. Tijdens de gesprekken maken jullie zelf de afspraken, wij bemiddelen en nemen jullie mee langs alle stappen:

  • Wat komt er bij het mediation traject kijken?
  • Bij wie verblijven de kinderen, en wanneer?
  • Hoe gaat de financiële situatie er voor beide uit zien?
  • Waar gaat een ieder van jullie wonen, en hoe regel je de hypotheek?
  • Wij begeleiden in al het fiscale, financiële en juridische papierwerk.

Mediation Hoorn: Scheiden in goed overleg

Zijn jullie in staat om samen om de tafel te komen en afspraken te maken? Dan is mediation een goede manier om de scheiding tot een prettig einde te brengen. Een mediator helpt jullie om in gesprek met elkaar te gaan en blijven en zo tot oplossingen en afspraken te komen. Hij kent alle moeilijkheden die bij een echtscheiding komen kijken, en loodst jullie hier soepel doorheen. Hij luistert naar jullie situatie en de specifieke wensen van beide partners.

De mediator in Hoorn begeleidt ieder jaar vele scheidingen. Hij weet wat de opties zijn en welke zaken er geregeld moeten worden. De mediator helpt jullie om jullie relatie op een waardige en evenwichtige manier af te ronden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst voor jullie alle twee.

Mediator Hoorn: De alles-in-één scheidenoplossing

Bij Zorgeloosch geloven we dat je een scheiding alleen op een prettige manier af kan ronden, door alles wat erbij komt kijken in één keer te regelen. Daarom bieden we de alles-in-één scheidenoplossing, mediation voor gezamenlijke afspraken, financieel advies voor een woonoplossing voor jullie beiden, en uiteraard praktische begeleiding van alle stappen die hierbij komen kijken.

Zo helpen we jullie aan een duurzame oplossing en kunnen jullie beiden makkelijker door met je nieuwe leven.

Wat je van Zorgeloosch Scheiden Hoorn mag verwachten

1. Het beste advies voor jullie woning

Naast een ervaren mediator wordt je van begin tot eind begeleid door een financieel adviseur. Deze helpt met het creëren van een woonoplossing voor jullie allebei. De adviseurs van Zorgeloosch Scheiden hebben een manier gevonden, waarop het makkelijker wordt voor een van jullie om in het huis te blijven wonen. Zelfs voor degene met het laagste inkomen.

2. Juridisch, fiscaal en financieel geregeld

De vele experts die Zorgeloosch in huis heeft, controleren alle gemaakte afspraken tussentijds. Zo voorkom je dat jullie wensen achteraf niet haalbaar blijken of wettelijk gezien niet mogelijk zijn. We adviseren bij alle financiële zaken, zoals pensioen en verzekeringen, belastingzaken en het juridische gedeelte bij de rechtbank. Zo garanderen we dat alle afspraken die jullie maken ook echt uitgevoerd kunnen worden.

3. De kosten van een mediator in Hoorn

De kosten van een scheiding kunnen nogal uiteenlopen. Naast de kosten van een mediator of advocaat heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog vele andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken, ook als jullie hiervoor meer gesprekken nodig hebben. Dat is mediation in jullie tempo.

Zorgeloosch Scheiden met MfN geregistreerd mediator in Hoorn

Als je in zee gaat met een mediator wil je kwaliteit, ofwel een MfN registermediator. Maar je wilt ook weten of jullie je hier op je gemak voelen. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gaat verder dan alleen kennismaken, de mediator bespreekt gelijk alle zaken die voor jullie belangrijk zijn. Op basis van jullie situatie geeft hij een indicatie van het scheidingstraject. Ook krijg je gelijk duidelijkheid over de kosten van de mediation.

Kennismaking aanvragen voor Mediator in Hoorn

Het eerste kennismakingsgesprek voor mediation in Hoorn is altijd gratis. Dit kan gemakkelijk bij jullie thuis of op een van de locaties van Zorgeloosch Scheiden in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend. Laat je begeleiden door een professioneel mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding.

Mediator Hoorn aanvragen:

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Waar en wanneer het jullie uitkomt, zonder voorrijkosten en óók in de avonduren
  • Direct advies van mediator en financieel adviseur
  • Makkelijk geregeld; laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

gesprek met partner over scheiden
“In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.”
10
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8