Groningen

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Groningen.

Willen jullie een scheidingsbemiddelaar in de omgeving van Groningen inschakelen voor hulp bij jullie scheiding? Dan kunnen jullie kiezen voor een professional als Zorgeloosch Scheiden. Wij werken in heel Nederland, waaronder de provincie Groningen, en bieden jullie hulp als mediator wanneer jullie gaan scheiden. Een scheiding is namelijk vaak al pijnlijk en emotioneel genoeg. Samen nadenken over de toekomst is daarom van enorm groot belang; voor beide partijen. Een onafhankelijke derde partij die jullie helpt alles op een rijtje te zetten, kan dan heel prettig zijn.

Scheidingsbemiddelaar inschakelen voor scheiding in Veendam en Delfzijl in de provincie Groningen

Denken jullie samen na over de toekomst wanneer jullie gaan scheiden, dan heeft dat een positieve invloed op jullie financiële situatie. Maar dat niet alleen: ook voor de kinderen is zo’n situatie veel fijner. Het is van groot belang goede afspraken te maken bij jullie scheiding. Zo moet je bijvoorbeeld goed vastleggen wat er met de woning gaat gebeuren, hoe jullie de zorg over de kinderen gaan regelen en hoe jullie bepaalde bezittingen gaan verdelen. Bij Zorgeloosch Scheiden bieden we financieel advies in combinatie met mediation. Zo zorgen we ervoor dat de afspraken die we samen maken altijd toepasbaar en realistisch zijn. Zorgeloosch Scheiden werkt dus als mediator, ofwel scheidingsbemiddelaar, in de omgeving van Groningen en biedt jullie op die manier hulp wanneer jullie gaan scheiden. Wij hebben diverse bezoekadressen in de provincie Groningen waar jullie terecht kunnen wanneer je gaat scheiden, bijvoorbeeld in:

  • Delfzijl
  • Groningen
  • Veendam
  • Winsum

Mediator of advocaat?

Gaan jullie scheiden, dan hebben jullie twee keuzes: jullie doen dit samen of jullie kiezen ervoor tegenover elkaar te gaan staan. Zo kunnen jullie kiezen voor een advocaat, die dan werkt voor één van beide partijen. Bij Zorgeloosch Scheiden werken we als mediator ofwel scheidingsbemiddelaar voor jullie samen, in de omgeving Groningen, zoals in Winsum, Veendam, Groningen en Delfzijl. Wij helpen jullie samen met het maken van goede afspraken, zodat beide partijen achter de afspraken staan. Willen jullie meer informatie? Vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan via telefoonnummer 088 1661 553.