Scheiden

Scheiden of uit elkaar gaan.. Je wilt dit op een goede manier doen. Maar wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe zit het met de kinderen en de koopwoning? We vinden voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Advies bij scheiding

Gaan jullie scheiden en willen jullie weten hoe het nu verder moet? Zorgeloosch Scheiden kan jullie bijstaan tijdens jullie scheiding. Van A tot Z. Wij voorzien jullie van deskundig advies en helpen jullie bij het maken van afspraken en het op papier zetten ervan. Geen scheiding is hetzelfde. Een specialist weet hoe jullie er het beste mee om kunnen gaan.

Scheiden: en hoe nu verder?

Bij een scheiding komt van alles kijken. Jullie zullen goede afspraken moeten maken over hoe het nu verder moet in de toekomst. Zorgeloosch Scheiden helpt jullie daarbij. Zo zullen jullie allereerst de keuze moeten maken of jullie een mediator of een advocaat willen inschakelen. Bij Zorgeloosch Scheiden raden wij je altijd aan te kiezen voor een mediator bij een scheiding. Dat heeft namelijk verschillende voordelen:

  • Jullie blijven met elkaar praten
  • De mediator geeft ruimte voor emoties, maar zorgt er ook voor dat die emoties niet ten koste gaan van de communicatie
  • De afspraken die jullie maken, passen bij jullie beiden
  • Jullie besparen in de kosten
  • het scheidingstraject verloopt sneller
  • Een onafhankelijke derde partij brengt meer rust

Hoe moet het nu verder in de toekomst?

Wat te regelen bij een scheiding?

Jullie vragen je vast af: wat nu? Dat is heel goed voor te stellen. Bij een scheiding komt namelijk veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan: wat gaan jullie doen met jullie koophuis? Wie neemt de zorg voor de kinderen op zich? Of verdelen jullie de zorg? En hoe regelen en verdelen jullie de financiën? Daarnaast verschilt scheiden als jullie getrouwd zijn van uit elkaar gaan met een samenlevingscontract. Bij Zorgeloosch Scheiden beschikken we over de juiste kennis en ervaring om jullie altijd te kunnen bijstaan. In het gehele scheidingstraject.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen