Mediation in Huizen

huizen mediation

Ons kantoor in Huizen

Huizermaatweg 31
3741LR Huizen
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Mediator in Huizen nodig voor je scheiding?

Als je besluit om te scheiden, is het verstandig om professionele begeleiding in te schakelen. Een van de opties om je scheiding goed af te ronden is mediation. Een mediator helpt je door te zoeken naar de best mogelijke oplossing voor het probleem. In dit geval helpt hij jou en je (ex-)partner in goed contact afspraken te maken. Zodat jullie vervolgens elk je eigen weg kunnen vervolgen.

Mediation Huizen Brengt rust in je scheiding

Kunnen jullie wel wat ondersteuning  gebruiken en komen jullie uit het Gooi, dan is een mediator Huizen een goede manier om de situatie aan te pakken. De mediator helpt bij het realiseren van de scheiding op een zo prettig mogelijke manier voor beide partijen. Hij of zij behartigt namelijk de belangen van jullie allebei. Een advocaat komt alleen op voor de belangen van de eigen cliënt.

De emoties lopen hoog op en jullie maken veel ruzie over de kleinste dingen. Bij een scheiding is het vaak moeilijk om alles van een afstandje te bekijken. Een mediator helpt in dit soort gevallen. Mediation zorgt ervoor dat de rust weer terugkeert en er ruimte is om alles te bespreken wat nodig is. Zodat alle zaken goed geregeld worden. En jullie je allebei kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Een mediator in Huizen zorgt dat jullie scheiding in rustiger vaarwater komt.

Je scheiding goed regelen met oog voor de kinderen

Een scheiding is nooit leuk. En vaak zijn er meerdere partijen betrokken, zoals kinderen. In het geval van een scheiding spelen de kinderen een enorm grote rol. Juist omdat beide ouders een zo prettig mogelijke situatie voor de kinderen willen creëren.

Dat betekent concreet het onder andere afspreken van een omgangsregeling. En het maken van afspraken over de kinderalimentatie. Daarnaast helpt een mediator ook met hoe om te gaan met beslissingen die jullie over de kinderen moeten nemen. Een mediator in Huizen helpt jullie om het zo goed mogelijk te regelen voor de kinderen.

Mediator helpt bij financiën en de hypotheek

De mediators van Zorgeloosch Scheiden in Huizen werken op een professionele en betrouwbare manier. Zij zijn ingeschreven in het MfN-register, het kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Wanneer dat nodig is, worden onze mediators ondersteund door een financieel adviseur. Zodat de financiën en een eventuele hypotheek goed geregeld worden. Of denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de belastingaangifte of het regelen van verzekeringen en het pensioen.

Een scheiding zorgt voor veranderingen op al deze vlakken. Samen met de mediator en de financieel adviseur worden de gevolgen van de scheiding in alle aspecten besproken. Alle afspraken worden vastgelegd in een convenant. En onze medewerkers zorgen ook dat op juridisch vlak alles netjes is geregeld.

Hoeveel kost een mediator in Huizen?

Mediation start altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de kosten en de aanpak van het traject. Zorgeloosch Scheiden hanteert voor mediation in Huizen altijd een all-in-tarief. Handig, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Het grote voordeel van mediation ten opzichte van het inhuren van een advocaat, is dat je samen maar één mediator nodig hebt. Deze zoekt een oplossing waar beide partijen gelukkig mee zijn. De beide partijen kunnen de kosten van mediation verdelen. Een advocaat werkt maar voor één partij, dus draagt ieder zijn of haar eigen kosten hierin. Bovendien is het uurtarief van een mediator een stuk lager dan dat van een advocaat. Dit alles bespreken we tijdens het gratis kennismakingsgesprek met de mediator in Huizen.

Alle voordelen van mediation in Huizen

Een scheiding heeft namelijk invloed op alle aspecten van je leven. Het is vaak een lange periode van stress, ruzies en onzekerheid. Er spelen ongetwijfeld vele vragen bij jullie beiden: Hoe regelen we de zorg voor de kinderen. Waar gaat een ieder van ons straks wonen? Hoe ziet onze financiële toekomst eruit?

Er valt dan ook een hoop te regelen. Dit komt allemaal naast de emotionele stress die een scheiding oplevert. Een mediator gaat jullie structuur en helderheid bieden, en zorgt ervoor dat alles stap voor stap aangepakt wordt. Hij weet met zijn ruime ervaring immers exact wat erbij komt kijken.

Dit zijn de voordelen van mediation:

  • Jullie maken afspraken waar jullie beiden achter staan.
  • Er wordt gezorgd voor overzicht, zodat jullie zeker weten dat alle zaken geregeld zijn.
  • Ook voor de kinderen wordt gezocht naar de beste oplossing.
  • Onze mediators werken op een professionele en betrouwbare wijze.
  • Er is ondersteuning van een financieel adviseur die inzicht geeft in de gevolgen van de scheiding voor de gezamenlijke financiën en de hypotheek.
  • Een snelle en juiste juridische afhandeling.
  • Mediation is goedkoper dan een advocaat.
  • Zorgeloosch Scheiden werkt met een vaste all-in prijs zodat je weet waar je aan toe bent.

Een mediator aanvragen in Huizen

Zorgeloosch Scheiden heeft altijd een mediator bij jou in de buurt. Behalve in Huizen zijn we ook actief in:

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Vrouw aan de telefoon
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10
“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8