Overijssel

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Overijssel.

Met de hulp van een deskundige scheidingsbemiddelaar die werkzaam is in de omgeving van Overijssel, kunnen jullie goede afspraken maken omtrent jullie scheiding. Een scheiding is natuurlijk één van de meest emotionele momenten uit jullie leven. Hoewel het heel lastig is, moeten jullie meteen nadenken over de toekomst en goede afspraken maken over die toekomst. Zo zullen jullie het bijvoorbeeld moeten hebben over alimentatie, de zorg voor de kinderen en de hypotheek van jullie koopwoning. Zorgeloosch Scheiden beschikt over vele scheidingsbemiddelaars ofwel mediators in de omgeving van Overijssel, die jullie helpen met het behouden van het overzicht en de aanpak van bepaalde zaken omtrent jullie scheiding. Wij zijn de onpartijdige derde die jullie kan voorzien van deskundig advies en vakkundige hulp.

Scheidingsbemiddelaar Overijssel biedt hulp bij scheiding met eigen huis

Wanneer jullie gaan scheiden en jullie samen een koopwoning hebben, dan moeten jullie afspraken maken over de verdeling van dat bezit. Zorgeloosch Scheiden kan jullie daarbij helpen. Wij zijn werkzaam als scheidingsbemiddelaar in heel Nederland, zo ook in Overijssel, en we bieden hulp bij alle zaken omtrent jullie scheiding. De financiële gevolgen die scheiden heeft voor jullie eigen woning en de hypotheek, komen bij ons uitgebreid aan de orde. Onderlinge afspraken over de woning leggen wij dan ook als onpartijdige derde voor jullie vast. Zo kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen jullie huis te verkopen en de opbrengst tussen jullie beiden te verdelen. Maar jullie kunnen ook afspreken dat de één de ander uitkoopt. Ook kunnen jullie de woning in voorlopige onverdeeldheid behouden. Wat is in jullie geval de beste oplossing? Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in Overijssel, bekijkt samen met jullie de beste oplossingen voor deze en andere zaken omtrent jullie scheiding.

Kom langs bij Zorgeloosch Scheiden in Zwolle, Enschede of Hengelo

De beste oplossingen ontstaan uit onderling overleg. Het is dan ook niet voor niets dat Zorgeloosch Scheiden in Overijssel optreedt als mediator (scheidingsbemiddelaar) wanneer jullie kiezen voor een scheiding. Het scheidingstraject verloopt dan vlotter en prettiger, én het is een stuk goedkoper. Natuurlijk mogen jullie langskomen op kantoor in Overijssel om te praten over jullie scheiding. Wij zijn gevestigd in:

  • Almelo
  • Balkbrug
  • Enschede
  • Hengelo
  • Zwolle

Ons intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend! Bel voor een afspraak naar 088 1661 553. Onze medewerkers staan je graag te woord.