Huis en hypotheek

Woon je samen met je partner? Dan moeten jullie bij een scheiding veel zaken  regelen rondom jullie huis en hypotheek. Hebben jullie een koopwoning? Dan blijft één van jullie in het huis wonen met de bijbehorende hypotheeklasten of moet het huis verkocht worden als dat niet haalbaar blijkt. Lees hier dan meer over in ons artikel over scheiden koophuis. Woon je in een huurwoning, dan komen de huurlasten plotseling voor de rekening van één persoon en moet de ander een andere woning zoeken.

De alles-in-één scheidenoplossing

  1. Mediation mét financieel advies
  2. Oplossing voor jullie hypotheek
  3. Al het regelwerk uitbesteed
Zorgeloosch Een woning die te koop staat

Wat jullie woonsituatie ook is: bij Zorgeloosch helpen we om voor beide partners een passende woonoplossing te vinden. Naast een mediator buigt ook een financieel adviseur zich over jullie scheidingssituatie. Samen helpen zij jullie aan de beste oplossing bij jullie scheiding. Dat doen we voor duizenden stellen door heel Nederland, de verdeling van de woning bij scheiding is echt onze expertise.

Heb je zorgen over de krappe woningmarkt en hoe het verder moet tijdens en na jullie scheiding? Zorgeloosch heeft vaste samenwerkingen met banken en parken zoals EuroParcs om zelfs in deze krappe woningmarkt een woonoplossing voor jullie te vinden.

In onderstaande pagina’s lees je alles wat je wilt weten over scheiden en jullie huis en hypotheek.

Vrouw bij voordeur huis hypotheek

Uitkopen huis partner

Blijf je na een scheiding in de gezamenlijke woning wonen? Dan bestaat de kans dat je je ex-partner moet uitkopen. De waarde (overwaarde of restschuld) van de woning is immers van jullie samen. Hier lees je alles over het uitkopen van je partner

Zorgeloosch een woning vinden met hypotheek

Hoe huis verdelen

De gezamenlijke woning is misschien wel het grootste bezit dat jullie moeten verdelen bij een scheiding. Hoe je dat aanpakt, lees je hier

Scheiden en huis vinden

Hoe inboedel verdelen

Bij een scheiding moeten eigendommen, geld en schulden verdeeld worden. Dit wordt ook wel boedelscheiding genoemd. Zo’n boedelscheiding kan behoorlijk complex zijn. We vertellen je er alles over in dit artikel

Zorgeloosch woningen

Scheiden en hypotheek

Wanneer je besloten hebt te gaan scheiden, heeft dit gevolgen voor je hypotheek. Wie blijft er in het huis wonen? Kan ik mijn partner uitkopen? Kan ik wel een nieuwe woonsituatie bekostigen? We vertellen je er alles over

Nieuwe hypotheek na scheiding

Woonoplossing tijdens scheiding

Door de krapte op de woningmarkt is het voor mensen die in een scheiding liggen ontzettend lastig om een tijdelijke of nieuwe woning te vinden. Zorgeloosch kan jullie hierbij helpen.

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

“Het was een prettige samenwerking”
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10