Friesland

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Friesland.

Een scheidingsbemiddelaar in de omgeving van Friesland kan jullie helpen bij het maken van afspraken over de toekomst wanneer jullie gaan scheiden. Zijn jullie getrouwd, hebben jullie een samenlevingscontract of gaan jullie uit elkaar en hebben jullie kinderen? In alle drie situaties is het van groot belang goede afspraken te maken over jullie gezamenlijke bezittingen. Zorgeloosch Scheiden heeft scheidingsbemiddelaars in de omgeving van Friesland en kan jullie helpen bij het maken en vastleggen van de belangrijke afspraken omtrent jullie scheiding, bijvoorbeeld in een convenant.

Kom langs bij de scheidingsbemiddelaar in Friesland in Sneek, Leeuwarden of Sneek

Voor hulp bij scheiden kunnen jullie een afspraak maken met één van onze kantoren in Friesland. Wij zijn namelijk gevestigd op meerdere plekken:

  • Drachten
  • Heerenveen
  • Leeuwarden
  • Lemmer
  • Sneek

Lopen jullie belangen uit elkaar? Dan is het te allen tijde van groot belang goed te blijven overleggen met elkaar. Alleen dan komen we tot de beste oplossingen en kunnen jullie beide het beste halen uit deze vervelende gebeurtenis. Zorgeloosch Scheiden kan jullie daarbij helpen. Wij treden op als onafhankelijke mediator. We hebben inzicht in de juridische zaken omtrent jullie scheiding én we begeleiden jullie gesprekken. Bij Zorgeloosch Scheiden in Friesland werkt de scheidingsbemiddelaar samen met een financieel adviseur, zodat we uitsluitend afspraken maken over jullie scheiding die daadwerkelijk haalbaar zijn bij de bank.

Welke zaken opnemen in een convenant?

Zorgeloosch Scheiden, scheidingsbemiddelaar in Friesland, helpt jullie met het opstellen van een overeenkomst met daarin alle afspraken over jullie scheiding. Maar waarover dienen die afspraken precies te gaan? Denk bijvoorbeeld aan jullie koophuis, jullie pensioenen, maar ook aan de alimentatie voor jullie kinderen. Willen jullie advies en begeleiding bij jullie scheiding van een professional in de omgeving van Friesland? Neem contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer 088 1661 553. Natuurlijk kunt je bij ons ook een intakegesprek aanvragen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend.