Drenthe

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Drenthe.

Zorgeloosch Scheiden is een professionele scheidingsbemiddelaar, werkzaam in onder andere de omgeving Drenthe, die jullie voorziet van hulp wanneer jullie ervoor kiezen te gaan scheiden. Zo helpen wij jullie met het maken van afspraken over allerlei financiële zaken. Wij adviseren altijd te kiezen voor mediation bij een scheiding, omdat de ervaring leert dat je met goed overleg tot de beste oplossingen komt. Blijven jullie met elkaar praten tijdens jullie scheiding, dan heeft dat positieve gevolgen voor beide partijen.

Scheidingsbemiddelaar (mediator) in Drenthe bezoeken op kantoor in Hoogeveen en Rhee

Zorgeloosch Scheiden staat jullie bij als onpartijdige derde tijdens jullie scheiding. Wij werken als scheidingsbemiddelaar onder andere in de omgeving van Drenthe en we bieden hulp bij scheiden. Maar wat houdt mediation precies in? Met mediation proberen wij er bij Zorgeloosch Scheiden altijd voor te zorgen dat jullie met elkaar blijven praten en dat jullie op die manier inzicht krijgen in elkaars standpunten. Alleen dan kunnen jullie de juiste keuzes maken die leiden tot de beste oplossing. Zorgeloosch Scheiden beschikt over de volgende kantoren in Drenthe:

  • Emmen
  • Hoogeveen
  • Assen

Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is iemand persoonlijk te kunnen spreken. Wanneer jullie gaan scheiden en jullie wonen in de omgeving van Drenthe, zijn jullie dan ook welkom om zaken te komen bespreken op één van onze kantoren. Bij Zorgeloosch Scheiden werken we in de omgeving Drenthe met een onafhankelijke scheidingsbemiddelaar én met een financieel adviseur. Zo kunnen wij je altijd direct het beste advies brengen over de financiële afspraken die gemaakt moeten worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de afspraken omtrent de kinderen, het (koop)huis en jullie andere financiën.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Bij Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in Drenthe, vinden wij het dus belangrijk met jullie samen te werken en jullie te voorzien van persoonlijk advies bij jullie scheiding. Bel naar 088 1661 553 en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dan kunnen we jullie persoonlijke situatie uitgebreid bespreken.