Hypotheekscan

Huis overnemen als je uit elkaar gaat? Doe de scan!

  1. Inzicht in jouw situatie
  2. 3 eenvoudige vragen
  3. Toegang tot gratis consult van een financieel echtscheidingsadviseur

 

 

Wat zijn jouw opties als je uit elkaar gaat met een koophuis?

Veel mensen weten niet dat er vaak veel meer mogelijk is met de woning als je uit elkaar gaat. Wist je bijvoorbeeld dat als je de woning wilt overnemen, je vaak een veelvoud kunt lenen van wat je normaal kunt lenen bij een hypotheekverstrekker? Meer dan de uitkomst van een online tool wat je maximaal kunt lenen en vaak ook meer dan wat een hypotheekmedewerker van jouw bank je kan vertellen.

Dagelijks spreken wij stellen die niet weten wat er allemaal mogelijk is met de hypotheek. Het is essentieel dat je je goed laat voorlichten over de mogelijkheden.

“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9
“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8