Jouw situatie

Iedere scheiding is maatwerk. Daarom verzorgen we bij Zorgeloosch persoonlijke bemiddeling en financieel advies op maat. Of jullie nu een koopwoning hebben of een huurwoning. Of je nu wel of geen kinderen hebt. En hoe jullie onderlinge relatie zich ook verhoudt: Zorgeloosch Scheiden helpt jullie de scheiding met de alles-in-één scheidenoplossing te regelen.

Via onderstaande 4 submenu’s vinden jullie alle informatie over thema’s die voor jullie scheiding relevant zijn.

In gesprek met mediator
Boedelscheiding SnelWonenScan

Scheiden en huis & hypotheek

Woon je samen met je partner? Dan zijn er bij een scheiding veel zaken te regelen rondom jullie woning en de hypotheek. Hier vind je alle informatie over bijvoorbeeld het uitkopen van je partner, het verdelen van de woning en inboedel en het regelen van de hypotheek en een tijdelijke woonoplossing.

Mediation gesprek met koppel scheiding

Scheiden en partner

Hoe tegenstrijdig het misschien ook klinkt: scheiden doe je samen. Hier vind je alle informatie die betrekking heeft op je partner. Van het scheiden van een narcist tot vreemdgaan. En van een vechtscheiding tot vertellen dat je wilt scheiden

Scheiden en kinderen met co-ouderschap

Scheiden en kinderen

Hebben jullie kinderen samen? Dan moeten jullie veel regelen.Want hoewel je straks geen partners meer bent; je blijft altijd samen ouders. Hoe gaan jullie de zorgtaken verdelen? Wat is een ouderschapsplan en hoe zit het met de alimentatie? En het allerbelangrijkste: wat is het beste voor jullie kinderen?

Scheiden met mediator persoonlijke situatie

Scheiden en financiën

Als je uit elkaar gaat, heeft dat invloed op jullie financiële situatie. Alles wat jullie hebben opgebouwd, moet verdeeld worden. Maar je moet ook keuzes maken over hoe jullie het pensioen verdelen en of jullie bijvoorbeeld nog gezamenlijk de belastingaangifte doen in het jaar na scheiding.

Bij Zorgeloosch Scheiden kunnen we je voorzien van een mediator scheiding, financieel advies en nazorg in één. Voor een vast tarief zijn jullie verzekerd van een zorgeloze scheiding. Dat geeft rust voor nu en zekerheid voor later. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10
“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”