Jouw situatie

Iedere scheiding is maatwerk. Daarom verzorgen we bij Zorgeloosch persoonlijke bemiddeling en financieel advies op maat. Of jullie nu een koopwoning hebben of een huurwoning. Of je nu wel of geen kinderen hebt. En hoe jullie onderlinge relatie zich ook verhoudt: Zorgeloosch Scheiden helpt jullie de scheiding met de alles-in-één scheidenoplossing te regelen.

Via onderstaande 4 submenu’s vinden jullie alle informatie over thema’s die voor jullie scheiding relevant zijn.

In gesprek met mediator
Boedelscheiding SnelWonenScan

Scheiden en huis & hypotheek

Woon je samen met je partner? Dan zijn er bij een scheiding veel zaken te regelen rondom jullie woning en de hypotheek. Hier vind je alle informatie over bijvoorbeeld het uitkopen van je partner, het verdelen van de woning en inboedel en het regelen van de hypotheek en een tijdelijke woonoplossing.

Mediation gesprek met koppel scheiding

Scheiden en partner

Hoe tegenstrijdig het misschien ook klinkt: scheiden doe je samen. Hier vind je alle informatie die betrekking heeft op je partner. Van het scheiden van een narcist tot vreemdgaan. En van een vechtscheiding tot vertellen dat je wilt scheiden

Scheiden en kinderen met co-ouderschap

Scheiden en kinderen

Hebben jullie kinderen samen? Dan moeten jullie veel regelen.Want hoewel je straks geen partners meer bent; je blijft altijd samen ouders. Hoe gaan jullie de zorgtaken verdelen? Wat is een ouderschapsplan en hoe zit het met de alimentatie? En het allerbelangrijkste: wat is het beste voor jullie kinderen?

De verschillen tussen een fiscaal partner en toeslagpartner

Scheiden en financiën

Als je uit elkaar gaat, heeft dat invloed op jullie financiële situatie. Alles wat jullie hebben opgebouwd, moet verdeeld worden. Maar je moet ook keuzes maken over hoe jullie het pensioen verdelen en of jullie bijvoorbeeld nog gezamenlijk de belastingaangifte doen in het jaar na scheiding.

Bij Zorgeloosch Scheiden kunnen we je voorzien van een mediator scheiding, financieel advies en nazorg in één. Voor een vast tarief zijn jullie verzekerd van een zorgeloze scheiding. Dat geeft rust voor nu en zekerheid voor later. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8