Mediation in Eindhoven

eindhoven

Ons kantoor in Eindhoven

Noord Brabantlaan 265 5652LD Eindhoven
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Mediator Eindhoven nodig? Ontdek Zorgeloosch Scheiden

De emoties lopen hoog op en jullie maken veel ruzie over de kleinste dingen. Bij een scheiding aanvragen is het vaak moeilijk om alles van een afstandje te bekijken. Een mediator helpt in dit soort gevallen. Mediation zorgt ervoor dat de rust weer terugkeert en er ruimte is om alles te bespreken wat nodig is. Zodat alle zaken goed geregeld worden. En jullie je allebei kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Een mediator in Eindhoven zorgt dat jullie scheiding in rustiger vaarwater komt.

Spreek af met een mediator Eindhoven

Heb je besloten om te scheiden, dan kan een mediator je vaak verder helpen. Een mediator scheiding zoekt naar een zo goed mogelijke oplossing van het probleem. Een oplossing waarin alle partijen zich kunnen vinden. Soms is er nog een andere weg mogelijk, soms betekent dat scheiden. Je spreekt het liefst uit in jouw buurt zodat je in een veilige en bekende omgeving rond de tafel kan met de mediator en je partner.

Spreek daarom af met een mediator Eindhoven. Op onze locatie plannen we een kennismakingsgesprek in en voeren we bij interesse ook de volgende gesprekken om jouw scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Maak een afspraak met mediator Eindhoven

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Dit gesprek vindt plaats op een locatie waar jullie je prettig bij voelen. Dat mag dus bij jullie thuis zijn, maar kan ook op het kantoor van de mediator Eindhoven. Neem contact op en plan een afspraak in.

Financiën en de hypotheek: dit kan een mediator Eindhoven betekenen

De mediators van Zorgeloosch Scheiden in Eindhoven werken op een professionele en betrouwbare manier. Zij zijn ingeschreven in het MfN-register, het kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Wanneer dat nodig is, worden onze mediators in Eindhoven ondersteund door een financieel adviseur. Zodat de financiën en een eventuele hypotheek goed geregeld worden. Of denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de belastingaangifte of het regelen van verzekeringen en het pensioen.

Een scheiding zorgt voor veranderingen op al deze vlakken. Samen met de mediator van de scheiding in Eindhoven en de financieel adviseur worden de gevolgen van de scheiding in alle aspecten besproken. Onze medewerkers zorgen ook dat op juridisch vlak alles netjes is geregeld.

Rust in je scheiding dankzij mediation Eindhoven

De mediator helpt bij het realiseren van de scheiding op een zo prettig mogelijke manier voor beide partijen. Hij of zij behartigt namelijk de belangen van jullie allebei. Een advocaat komt alleen op voor de belangen van de eigen cliënt. Kunnen jullie wel wat ondersteuning hierin gebruiken en komen jullie uit de regio Noord-Brabant, dan is een mediator Eindhoven een goede manier om de situatie aan te pakken.

De voordelen van mediation in Eindhoven

Een scheiding betekent een langere periode van stress, soms zelfs ruzies. Een scheiding heeft namelijk invloed op alle aspecten van het leven. Hoe moet ik scheiden? Scheiden van tafel en bed of ‘gewoon’ scheiden? Wat te doen met de woning? Hoe regelen we het voor de kinderen? Wat zijn de financiële gevolgen?

Er valt een hoop te regelen. Dit komt allemaal naast de emotionele stress die een scheiding oplevert. De mediator scheiding Eindhoven streeft ernaar om alle organisatorische stress zo laag mogelijk te houden.

Dit zijn de voordelen van mediator Eindhoven:

  • Jullie maken afspraken waar jullie beiden achter staan;
  • Ook voor de kinderen wordt gezocht naar de beste oplossing;
  • Er wordt gezorgd voor overzicht, zodat jullie zeker weten dat alle zaken geregeld zijn;
  • Er is ondersteuning van een financieel adviseur die inzicht geeft in de gevolgen van de scheiding voor de gezamenlijke financiën en de hypotheek;
  • Onze mediators werken op een professionele en betrouwbare wijze;
  • Een snelle en juiste juridische afhandeling;
  • Mediation in Eindhoven is goedkoper dan een advocaat;
  • Zorgeloosch Scheiden werkt met een vaste all-in prijs zodat je weet waar je aan toe bent.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Vrouw aan de telefoon

Mediation in Eindhoven en Brabant

Zorgeloosch Scheiden heeft altijd een mediator bij jou in de buurt. Zo hebben we meer mediators die actief zijn in Noord-Brabant. Wil je liever niet op locatie afspreken? Dan kan het gesprek ook bij jou thuis in of in de buurt van Eindhoven plaatsvinden. We komen dan gewoon bij jullie thuis, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Zorgeloosch Scheiden heeft altijd een mediator bij jou in de buurt. Zo kunnen we je in Noord-Brabant ook ondersteunen als:

“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9