Mediation in Heemskerk

Heemskerk mediation

Ons kantoor in Heemskerk

088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Onze bemiddelaar(s) in Heemskerk

Waarom een mediator in Heemskerk?

Zodra het besluit is genomen om uit elkaar te gaan, kom je in een rollercoaster terecht. Je zit waarschijnlijk vol met vragen over hoe de toekomst eruit gaat zien. Ook is het een periode waarin de emoties hoog kunnen oplopen. Want laten we eerlijk zijn, een scheiding is een nare gebeurtenis. Onze mediator in Heemskerk ondersteunt jullie in deze tijd. Hij gaat met jullie in gesprek over de praktische én emotionele kant. Zo creëren jullie gezamenlijke afspraken voor een nieuwe toekomst voor jullie beiden.

Op zoek naar een ervaren mediator in Heemskerk of omgeving?

Onze ervaren mediators in Heemskerk helpen je om in goed overleg uit elkaar te gaan. Je hebt jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Je deelt samen een stuk geschiedenis. En als jullie kinderen hebben, ook een toekomst als gescheiden ouders. Nu jullie wegen scheiden wil je dat dit in goed overleg gebeurt.

Bij Zorgeloosch Scheiden ben je in goede handen. Wij hebben MfN geregistreerde mediators in Heemskerk en omgeving. Het MfN register is hét landelijke kwaliteitsregister voor mediation. Via verschillende toetsen hebben zij laten zien dat ze op professionele wijze kunnen bemiddelen bij een echtscheiding. Onze mediator Heemskerk helpt jullie graag op een goede manier uit elkaar te gaan.

Mediator Rotterdam voor een goed geregelde echtscheiding

Willen jullie je scheiding in één keer goed regelen, zodat jullie allebei een zekere basis voor de toekomst hebben? Dan is mediation een goed idee.

Een mediator helpt jullie om alle zaken op een rijtje te krijgen en knopen door te hakken op een weldoordachte, eerlijke manier. Door samen een concreet plan op te stellen voor jullie leven na de scheiding, leggen jullie een solide basis die ervoor zorgt dat jullie straks zonder zorgen verder kunnen.

Wat kun je verwachten van de mediator Heemskerk?

Bij Zorgeloosch Scheiden staan we voor een alles-in-één oplossing. Als je gaat scheiden heb je al genoeg aan je hoofd. We willen jullie in deze periode zoveel mogelijk uit handen nemen, zodat je niet voor elk onderwerp naar een andere instantie moet. Een mediator, hypotheekadviseur, notaris. De rechtbank, gemeente, verzekeraar. Overal moeten er zaken geregeld of ingediend worden. Onze mediator in Heemskerk helpt jullie samen met het Zorgeloosch team met alles wat hierbij komt kijken.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Mediation: Afspraken over hoe jullie uit elkaar gaan.
  inclusief opstellen van echtscheidingsconvenant en evt. ouderschapsplan.
 • Hypotheek advies: Een passende woonoplossing voor jullie beiden.
  We regelen alles omtrent de huidige hypotheek en evt. nieuwe hypotheek.
 • Financieel advies: Inzicht in jullie financiële situatie na de scheiding.
  We adviseren over alimentatie, belasting, verzekeringen, pensioen en meer.
 • Juridische afhandeling: Juridische controle van alle benodigde stukken.
  We dienen alles in bij de notaris, rechtbank, en gemeente voor een correcte en vlotte afhandeling.

Wat zijn de voordelen van mediation Heemskerk?

“Wat doet een mediator bij scheiding precies? Waarom zou je kiezen voor mediation?”
Het zijn vragen die we regelmatig horen. Bij het regelen van je scheiding maken jullie een aantal afspraken. Over hoe jullie uit elkaar gaan, het verdelen van eigendommen en de financiën met mogelijke alimentatie. Ook maak je afspraken over jullie kinderen en de opvoeding na de scheiding. Dit kun je vastleggen met een advocaat of met een mediator.

Het voordeel van een mediator is dat hij of zij ook naar het emotionele proces kijkt. En, in tegenstelling tot een advocaat, de belangen van jullie beiden behartigt. Met als doel tot afspraken te komen die voor jullie beiden goed zijn. Vanuit de ervaring van tientallen scheidingen elk jaar, helpt hij jullie in alle praktische zaken.

Hij zorgt dat:

 • Er ruimte is voor de emotionele kant.
 • De standpunten van ieder van jullie gelijkwaardig aan bod komen.
 • Er aandacht blijft voor het belang van de kinderen.
 • Jullie afspraken maken die wettelijk kloppen én goed zijn voor ieder.

In een serie gesprekken wijst hij jullie op de mogelijkheden, waarbij jullie zelf de invulling én het tempo bepalen.

Wat kost een mediator in Heemskerk?

Zoals je hierboven al kon lezen, kun je een scheiding regelen met een advocaat of met een mediator. Behalve het verschil in de werkwijze, heeft een mediator nog een belangrijk voordeel: de kosten. Het gemiddelde uurtarief van een advocaat ligt vaak een stuk hoger dan dat van een mediator. De uiteindelijke kosten van de scheiding zijn altijd afhankelijk van de situatie. Als alles langer duurt dan verwacht kan dit een onaangename verrassing blijken. Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief, of je nu 2 of 10 gesprekken hebt. Zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Mediation in Heemskerk mét financieel advies

Uniek aan de methode van Zorgeloosch Scheiden in Heemskerk is het financieel advies. Jullie worden niet alleen begeleid door een mediator, maar ook door een gespecialiseerd financieel echtscheidingsadviseur. Hij is jullie centrale aanspreekpunt voor alle vragen omtrent financiën en hypotheek.

 • Kan een van ons in de huidige woning blijven?
 • En, wat zijn er voor nieuwe hypotheek mogelijkheden?
 • Hoe gaat het financiële plaatje voor ieder van jullie er straks uitzien?

Al in het eerste kennismakingsgesprek zal de financieel echtscheidingsadviseur met jullie de SnelWonenScan uitvoeren. Hiermee kijkt hij of jullie woonwensen haalbaar zijn. Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met banken als ING en Rabobank, kunnen we snel inschatten wat er mogelijk is.

Mediation in de buurt van Heemskerk

Zijn jullie op zoek naar mediation in Heemskerk of op zoek naar een locatie in de buurt van Heemskerk? Je vindt onze mediators ook in Beverwijk, Castricum, Zaandam, Alkmaar en Haarlem.

Aanvragen van jullie mediator in Heemskerk

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek met een mediator aan. In dit vrijblijvende eerste gesprek komen de mediator en financieel adviseur bij jullie langs, of je spreekt af op de locatie van Zorgeloosch Scheiden in Heemskerk. Zij nemen de situatie met jullie door en:

 • Geven aan wat je van de mediation kan verwachten.
 • Geven inzicht in jullie woonwensen met de SnelWonenScan.
 • Brengen jullie belangrijkste punten in kaart.
 • Uiteraard is er ruimte voor vragen.

Het gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Vrouw aan de telefoon
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10
“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8