Mediation in Utrecht

utrecht

Ons kantoor in Utrecht

Winthontlaan 200
3526KV Utrecht
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Mediator Utrecht helpt je bij je scheiding

Ga jij binnenkort scheiden van je partner en wil je zorgen dat de communicatie tijdens dit emotionele proces op een goede manier blijft verlopen? Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in bij onze mediator Utrecht. Benieuwd naar de eerste te nemen stappen als je weet dat je wil scheiden? Lees dan ons artikel ‘scheiden en dan‘.

Blijf met elkaar in gesprek

Tijdens je scheiding komen er hevige emoties om de hoek kijken. Je bent verdrietig en er gaat een hoop veranderen voor jou, je partner en je gezin. Je wil op dit moment vooral dat je met elkaar in gesprek blijft. Dat je ondanks alle emoties samen rond de tafel kunt om belangrijke afspraken te maken. Een mediator Utrecht van Zorgeloosch kan je hierbij helpen.

Als ervaren bemiddelaar gaat de mediator Utrecht met jullie de afspraken vastleggen voor de scheiding. Deze afspraken vormen de basis voor een nieuwe toekomst voor ieder van jullie. Plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek in om te ontdekken of een mediator scheiding past in jouw unieke situatie.

Is een mediator Utrecht iets voor jou?

Wanneer is mediation in Utrecht interessant voor jou? We zetten het hier voor je op een rij.

 • Wanneer jij en je partner graag onderling goede afspraken willen maken zonder dat daar direct een advocaat voor nodig is;
 • Wanneer jij in de buurt van Utrecht woont;
 • Wanneer jij de scheiding in harmonie wil afronden;
 • Wanneer je graag wil dat een onafhankelijke partij meekijkt en meedenkt bij het maken van de nodige afspraken over bijvoorbeeld de woning en de kinderen;
 • Wanneer het je geruststelt wanneer een expert meekijkt naar de financiën;
 • Wanneer jij je scheiding in goede banen wil laten leiden;
 • Wanneer jij en je partner in een redelijk korte periode de scheiding juridisch willen afhandelen.

Is dit herkenbaar voor jou? Dan heb jij wellicht baat bij mediation Utrecht. Onze mediators in Utrecht helpen jou en je partner graag bij een soepel verloop van de echtscheiding. Nieuwsgierig hoe zo’n proces er in de praktijk uit ziet? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze experts. Daarnaast beantwoorden wij graag al je vragen via de telefoon.

De voordelen van mediation Utrecht

Waarom zou je kiezen voor een mediator Utrecht? Omdat je tijdens je scheiding te maken krijgt met vraagstukken waar je hopelijk nog niet eerder mee te maken hebt gekregen. Daarnaast komen er ook heel veel emoties los (verdriet, woede, spijt) die het maken van duidelijke afspraken bemoeilijken. Een mediator Utrecht is een onafhankelijke partij die jullie tijdens de gesprekken begeleidt zodat er wederzijdse afspraken gemaakt kunnen worden. Maar er zijn meer voordelen, namelijk:

 • Je weet zeker dat alles wordt behandeld (je slaat geen belangrijke zaken over);
 • Je hebt tijdens het gesprek alle ruimte om op de inhoud in te gaan;
 • Je krijgt afspraken waar jullie het allebei mee eens zijn (die daardoor makkelijker stand te houden zijn in de toekomst);
 • De mediator Utrecht is onpartijdig en behartigt de belangen van jou en je partner;
 • Er is alle aandacht voor de kinderen;
 • Er wordt gekeken naar alle opties, zoals scheiden van tafel en bed;
 • Door mediation loopt het scheidingsproces snel en soepel waardoor je weer kosten voor een advocaat bespaart;
 • Er wordt nagedacht over een woonoplossing voor beiden;
 • Je krijgt uitgebreid advies over de financiën (iets wat je anders zelf moet uitzoeken);
 • Met mediation van Zorgeloosch regel je alles voor je scheiding (van juridische afhandeling tot aan een nazorgpakket).

Dit kun je verwachten van het kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek met de professionals van Zorgeloosch is altijd gratis. Dit is wat je van zo’n vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt verwachten:

 • Het in kaart brengen van de woonwensen (kan één van jullie in de huidige woning blijven of niet?);
 • Het behandelen van afspraken die per direct belangrijk zijn voor de kinderen (bijvoorbeeld: bij wie wonen ze tijdelijk?);
 • Hoe vertel je het aan je kinderen? In dit blog geven we al een aantal handige tips;
 • Een inkijk in de huidige financiële situatie.

Geïnteresseerd? Plan dan vandaag nog een gesprek in met onze mediators in de regio Utrecht.

Mediator Utrecht echtscheiding nodig? Kies voor Zorgeloosch

Nu je weet waarom een mediator Utrecht zo interessant is, wil je weten waarom het zo verstandig is om te kiezen voor Zorgeloosch. Een goede vraag, want mediation in Utrecht is immers een investering. Bij Zorgeloosch helpen we je van A tot Z tijdens een scheidingsproces. Het houdt niet op bij bemiddeling tussen jou en je partner. We gaan namelijk ook dieper in op de financiën, kijkt onze financiële adviseur naar de hypotheek bij scheiden, geven we woonzekerheid voor beide partijen en regelen we ook alle juridische documenten die bij een scheiding aanvragen verplicht zijn.

Zorgeloosch zorgt ervoor dat je tijdens je scheiding niks vergeet. We heten niet voor niets Zorgeloosch, want tijdens dit emotionele proces kun je alles aan ons zorgeloos uitbesteden. Ideaal, want wij weten hoe complex een scheiding kan zijn.

Wat kost een mediator Utrecht?

Een scheiding kun je regelen via een advocaat of een mediator. Als je beiden een advocaat in de arm neemt lopen de kosten snel op, en zelfs met een gezamenlijke advocaat ben je vaak duurder uit. Het uurtarief van een mediator Utrecht ligt gemiddeld namelijk een stuk lager.

Bij Zorgeloosch hanteren we een all-in tarief, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek bespreken we jullie situatie en de kosten van de mediation, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Mediation bij jou in de buurt

Zulke ingewikkelde gesprekken voer je het liefst op neutraal gebied. Je wil je comfortabel voelen en de drempel moet zo laag mogelijk zijn voor jou en je partner. Dat kan het best op een locatie in de buurt. Woon je in de buurt van Utrecht? Kies dan voor een mediator Utrecht. De gesprekken vinden plaats op een van de locaties van de mediator in Utrecht of Amersfoort en omgeving. Lukt het je niet om op locatie af te spreken? Dan komen we graag bij je thuis langs.

Wist je dat onze mediator Utrecht altijd in de buurt zit? Rondom Utrecht kunnen we je ondersteunen met:

Zie hier al onze mediators in provincie Utrecht.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9
“Fijne rustige benadering, om je door dit proces heen te begeleiden.
Er komt zoveel bij kijken, ook dingen waar je helemaal niks vanaf weet.
Goede uitleg en geduld voor als je iets niet begrijpt.
Je zit al in een emotioneel moeilijke periode, en dan is het fijn als er mee gedacht wordt.”
Mediator:
Marco van Nus
8