Utrecht

Financieel advies bij jullie scheiding kunnen jullie ontvangen van een professioneel scheidingsbemiddelaar van Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in onder andere Utrecht.

Zorgeloosch Scheiden, scheidingsbemiddelaar ofwel mediator, biedt in heel Nederland hulp bij scheiden; ook in de omgeving Utrecht. Gaan jullie scheiden, dan komt er veel op jullie af. Jullie moeten van alles gaan regelen omtrent jullie toekomst. Denk bijvoorbeeld aan afspraken over alimentatie, de kinderen en jullie koophuis. Het is dan ook verstandig een specialist als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Die houdt voor jullie het overzicht en helpt jullie met goed en deskundig advies over alle zaken die bij een scheiding komen kijken.

Scheidingsbemiddelaar in Utrecht met kantoor in Nieuwegein, Amersfoort en Woerden

Een echtscheiding is natuurlijk een zeer emotionele gebeurtenis voor beide partners. Het is dan ook prettig wanneer de scheiding zo goed mogelijk verloopt. Zorgeloosch Scheiden kan jullie daarbij helpen. Bij Zorgeloosch Scheiden in de omgeving Utrecht werkt de scheidingsbemiddelaar samen met de financieel adviseur bij een scheiding. Op die manier kunnen de beste oplossingen worden bedacht, die ook daadwerkelijk haalbaar zijn voor de bank. In Utrecht beschikt Zorgeloosch Scheiden over vier kantoren waar jullie terecht kunnen voor hulp bij jullie scheiding:

  • Amersfoort
  • Nieuwegein
  • Woerden

Stel dat jullie samen beschikken over een koophuis met hypotheek. Wanneer jullie gaan scheiden, moeten jullie beslissen wat jullie met dit koophuis willen doen. Jullie kunnen ervoor kiezen het te verkopen, maar het is ook mogelijk dat één van de partners het huis behoudt en de ander uitkoopt. Omdat dit een ingewikkeld proces is waarbij jullie baat hebben bij gespecialiseerde hulp van een deskundige scheidingsbemiddelaar, is het is zo’n geval verstandig een specialist als Zorgeloosch Scheiden, werkzaam in de omgeving van Utrecht, in te schakelen.

Samen komen tot de beste oplossingen

Iedere scheiding is anders. Daar houden we bij Zorgeloosch Scheiden rekening mee. We kijken dan ook altijd naar jullie persoonlijke situatie en we spelen daarop in. Daarbij proberen we ervoor te zorgen dat jullie met elkaar blijven praten. Als mediator voorkomen wij een vechtscheiding en creëren we rust. Samen komen we tot de beste oplossingen voor beide partijen. Willen jullie weten wat Zorgeloosch Scheiden voor jullie kan betekenen met betrekking tot jullie scheiding? Neem dan contact met ons op en bel 088 1661 553. Mochten jullie dat willen, dan plannen we direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in op kantoor in Amersfoort, Nieuwegein of Woerden.