Privacy en Cookie beleid

Privacy en Cookie beleid

Dit is de privacy- en cookieverklaring van Zorgeloosch voor de website www.zorgelooschscheiden.nl. Ben je klant van Zorgeloosch? Bekijk dan hier de Privacystatement voor klanten.

Privacy

In deze verklaring geven wij aan hoe wij omgaan met persoonsgegevens die verzameld worden via deze website. De gegevens die wij verwerken, zijn als volgt (afhankelijk van het ingevulde formulier):

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres

We gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens en verwerken je persoonsgegevens alleen voor de volgende doeleinden:

  • Het inplannen van een afspraak, wanneer je hiervoor een contactformulier invult.
  • Het toesturen van de nieuwsbrief, wanneer je je hiervoor inschrijft.

Deze gegevens worden bewaard zolang je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief. Wanneer je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, worden de gegevens meteen verwijderd.

Wanneer je geen klant bent geworden, maar wel gegevens hebt achtergelaten met als initiële doel het inplannen van een kennismaking of het stellen van een vraag, worden de gegevens bewaard, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen bij mogelijke terugkomst. Je hoeft je verhaal dus niet meerdere keren te verkondigen.

Deze gegevens worden alleen gedeeld met bedrijven als Mailchimp en Google.  Met deze partijen is een verwerkersovereenkomst gesloten.

Google Analytics

De gegevens in Google Analytics worden versleuteld en anoniem verwerkt. Ook is ‘gegevens delen’ met Google uitgezet.

Rechten

  • Iedereen heeft recht op inzage, rectificatie of wissen van de gegevens
  • Iedereen heeft recht om tegen de verwerking bezwaar te maken.
  • Iedereen heeft recht op de overdracht van de gegevens
  • Iedereen heeft recht op intrekken van de toestemming voor het verwerken van de gegevens
  • Iedereen heeft recht om te mogen klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Vervolgens laat een cookie toe dat je browser wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Social media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen delen op sociale netwerken als Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter en Facebook stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Verwijderen en weigeren van cookies

Via de browserinstellingen op uw computer kun je reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser; raadpleeg indien nodig de help functie van jouw browser.

Let op: indien je cookies weigert en/of verwijdert kun je niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken. Daarnaast heeft het weigeren c.q. verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig te herhalen.

Contactgegevens

Rogier van der Weydestraat 4

1817MJ Alkmaar

088 1661 500