Mediation in Almere

almere

Ons kantoor in Almere

Willem Dreesweg 2
1314VB Almere
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Vind jouw mediator in Almere bij Zorgeloosch

Gaan jullie scheiden, dan is het van groot belang om alles goed te regelen. Zo kunnen jullie je allebei zonder zorgen op de toekomst richten. Tijdens een echtscheiding heb je vaak veel vragen en twijfels: er komt een hoop op je af. Een mediator helpt jullie om de scheiding vorm te geven op zo’n manier dat de afspraken een goede basis vormen voor jullie toekomst. Alvast meer lezen over wat te regelen bij een scheiding? Lees dan ons artikel ‘scheiden en dan‘.

Zorgeloos scheiden met een mediator

Willen jullie je echtscheiding op een toekomstgerichte manier samen regelen, dan is scheiden met de hulp van een mediator scheiding een slimme keuze. Je scheiding regelen met hulp van een mediator:

 • Zorgt ervoor dat jullie samen tot de beste oplossing komen;
 • Geeft jullie de zekerheid dat jullie vooruitkomen en niet in kringetjes blijven ronddraaien;
 • Zorgt ervoor dat echt alle opties, zoals scheiden van tafel en bed afgewogen zijn;
 • Geeft jullie houvast op praktisch en emotioneel gebied en inzicht in de (financiële) mogelijkheden die jullie hebben.

Mediator Almere: altijd een mediator bij jou in de buurt

Bij Zorgeloosch hebben we een groot, landelijk netwerk van mediators die gespecialiseerd zijn in mediation bij echtscheiding. Onze mediators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn allemaal MfN register mediators, wat inhoudt dat zij aantoonbaar goede kwaliteit en expertise leveren.

Gaan jullie scheiden en zoeken jullie daarom een mediator in Almere, dan koppelt Zorgeloosch jullie graag aan een mediator bij jullie in de buurt. Jullie kunnen zelf kiezen of jullie de gesprekken met de mediator op locatie of op een zelfgekozen locatie willen laten plaatsvinden. Willen jullie de mediator graag thuis ontvangen, dan is dat dus zeker mogelijk.

Mediator inschakelen? De zekerheden van Zorgeloosch

Kiezen jullie voor een mediator van Zorgeloosch, dan kiezen jullie voor deze zekerheden:

 • Gratis eerste gesprek
  Elk eerste gesprek met jullie mediator in Almere is gratis. Zo krijgen jullie vrijblijvend uitgelegd wat een mediator in jullie situatie kan betekenen en maken jullie kennis met de mediator zonder dat jullie direct aan hem vastzitten.
 • Deskundig financieel advies van een financieel adviseur is inbegrepen
  Jullie worden niet alleen bijgestaan door een mediator, maar worden bij Zorgeloosch ook altijd gekoppeld aan een financieel adviseur. Hij neemt samen met jullie je financiële situatie onder de loep en legt jullie uit wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je veel geld besparen.
 • Jullie echtscheidingsconvenant wordt goedgekeurd door de bank of rechtbank
  Onze mediators en financieel adviseurs hebben veel ervaring en weten dus precies hoe de bank en rechtbank een echtscheidingsconvenant behandelen. Met de experts van Zorgeloosch aan je zijde weet je dus zeker dat het plan dat jullie op papier zetten, wordt goedgekeurd door de bank en rechtbank.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Vrouw aan de telefoon

Wat kost een mediator in Almere

Je wilt natuurlijk ook weten wat de kosten van mediation in Almere zijn. Daar is geen kant-en-klaar antwoord op, het hangt af van jullie situatie. Er zijn om te beginnen een aantal vaste kosten. Voor iedereen zijn er de griffiekosten voor de behandeling van jullie zaak door de rechter. Hebben jullie een koopwoning? Dan komen daar kosten voor een notaris en hypotheekadviseur bij, om deze te verdelen.  Heeft één van jullie een laag inkomen, dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor een toevoeging bij scheiding door de overheid

De grootste kostenpost zit hem echter in het regelen van de scheiding zelf. Je kunt dit doen met een advocaat of mediator. Beiden werken met een uurtarief, maar een advocaat vraagt gemiddeld een stuk meer dan een mediator. Kunnen jullie nog overleggen over de praktische zaken? Dan heeft mediation vele voordelen.

Alles-in-een oplossing van Zorgeloosch

Bij Zorgeloosch Scheiden bieden we alles in één aantrekkelijk pakket aan. Je wordt begeleid door een mediator én een financieel adviseur. Deze adviseur regelt alles omtrent jullie woning en andere financiële zaken, zodat je geen hypotheekadviseur meer nodig hebt. Om onaangename verrassingen te voorkomen, spreken we van te voren een vast, all-in tarief af. Ongeacht hoeveel gesprekken jullie uiteindelijk hebben, je weet alvast wat de kosten van mediation Almere zijn.

Mediation in Almere: eerste gesprek altijd gratis

Bij Zorgeloosch vinden we het vanzelfsprekend dat jullie eerst goed willen kennismaken met een mediator voordat jullie met hem in zee gaan. Je gaat immers persoonlijke zaken bespreken en een plan maken dat een belangrijke rol in jullie toekomst gaat spelen. Daarom is een eerste gesprek met een mediator in Almere altijd gratis bij Zorgeloosch.

Het eerste gesprek is niet enkel een oppervlakkig kennismakingsgesprek. Je krijgt direct de gelegenheid om vragen te stellen en advies te krijgen van iemand die al vele scheidingen begeleid heeft en weet wat de mogelijkheden en valkuilen zijn. Ook kunnen jullie direct naar jullie financiële situatie kijken met de financieel adviseur die bij Zorgeloosch altijd samenwerkt met de mediator.

Het eerste gratis gesprek zet jullie dus al op het juiste spoor om jullie scheiding op een goede, toekomstbestendige manier vorm te geven.

Kom in contact met een mediator in Almere

Willen jullie een goed geregelde scheiding en kunnen jullie daarbij hulp gebruiken van een deskundige, onpartijdige expert? Kom vandaag nog in contact met jullie mediator in Almere via Zorgeloosch!


Ben je op zoek naar een locatie in de buurt van Almere, onze mediators zitten ook in:

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige uit voor jullie situatie.

“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10
“Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik 'wars' van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.”
Mediator:
Nina Tillema
10