Een scheiding zorgt voor veel onzekerheid, vragen en zorgen. Zorgen over de kinderen, financiën en woonruimte. In deze emotioneel zware periode, zullen jullie samen eerlijke en haalbare afspraken moeten maken om er allebei zo goed mogelijk uit te komen. Dat is vaak niet eenvoudig. Onpartijdig en op een persoonlijke manier help ik jullie bij alle zaken die hierbij komen kijken.

Meer lezen over Vincent zelf

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Vincent Weggeman, 48 jaar oud, vader van twee kinderen en bevlogen mediator. Ik heb een tijd geleden ervaren wat jullie nu meemaken. Ik ben met mijn partner destijds gescheiden en ineens zaten we recht tegenover elkaar in gevecht, met aan beide zijde een advocaat. Na meerdere, onprettige en peperdure, gesprekken kregen wij het advies om samen naar een mediator te gaan. Eén van de beste adviezen die ik ooit heb gehad. Als neutrale bemiddelaar zorgde deze mediator voor begrip en menselijkheid. Hij begeleidde ons bij alle juridische en praktische aspecten van de scheiding en zorgde ervoor dat het belang van de kinderen hoog in het vaandel stond. Dit gaf me een prettig gevoel.

Wat ik destijds erg heb gemist, is de begeleiding bij alle financiële aspecten die bij een scheiding komen kijken. Kan één van ons in de echtelijke woning blijven wonen? Hoe komt de ander aan nieuwe woonruimte en krijgen we deze nieuwe hypotheek dan wel rond? Hoe ziet het financiële plaatje eruit na de scheiding? Hoe zit het met toeslagen en belastingen? Hoeveel alimentatie kan en moet er worden betaald? Accepteert de bank alle afspraken welke zijn gemaakt in het scheidingsconvenant? Deze vragen en zorgen komen in het gesprek met mij en mijn collega financieel adviseur uitgebreid aan bod.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie meer weten over mijn aanpak en voelen of er een klik is? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek met mij en mijn collega financieel adviseur. We komen graag bij jullie langs. Hartelijke groet, Vincent

“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik 'wars' van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.”
Mediator:
Nina Tillema
10