Mediation in Soest

Soest mediation

Ons kantoor in Soest

088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een mediator in Soest?

Bij een scheiding kunnen de emoties hoog oplopen. Het is nu eenmaal een nare gebeurtenis, waar veel vragen en onzekerheid bij komen kijken. Onze ervaren mediators weten hoe ze de impact van een scheiding zo klein mogelijk kunnen houden. Mediation gaat uit van goede communicatie zodat jullie op de best mogelijke manier uit elkaar kunnen gaan.

Gesprek mediator en mensen die scheiden

De voordelen van mediation Soest

Wij geloven dat om een scheiding op een prettige manier af te ronden, je alles wat erbij komt kijken in één keer goed moet regelen. Hiervoor bieden we de alles-in-één scheidenoplossing aan, met gezamenlijke afspraken (mediation), een woonoplossing voor jullie beiden (financieel advies) en praktische begeleiding van alle stappen daar omheen. Zo komen jullie tot een duurzame oplossing en kunnen jullie starten met een nieuwe toekomst.

De alles-in-één oplossing van Zorgeloosch Scheiden Soest

 • Mediation: begeleiding om goed uit elkaar te gaan.
  inclusief opstellen van echtscheidingsconvenant en evt. ouderschapsplan.
 • Financieel advies bij scheiding: Een helder beeld van de financiën na de scheiding
  We adviseren over alimentatie, verzekeringen, belasting, pensioen en meer.
 • Hypotheek advies: het verdelen van de hypotheek en huisvesting voor beide partners
  We regelen alles omtrent de huidige hypotheek en evt. nieuwe hypotheek.
 • Juridische afhandeling: Zijn alle juridische documenten in orde?

We dienen alles in bij de notaris, rechtbank, en gemeente voor een correcte en vlotte afhandeling.

Mediation Soest: Professioneel en betrokken

Onze ervaren mediators in Soest helpen je om in goed overleg uit elkaar te gaan. Niemand trouwt met de intentie om ooit weer te gaan scheiden. Maar als dat moment wel komt, is het heel waardevol als je dit net zo goed kan  eregelen als de trouwerij zelf. Jullie delen samen een stuk geschiedenis, en als jullie kinderen hebben, ook een toekomst als gescheiden ouders. Nu jullie wegen scheiden wil je dat dit in goed overleg gebeurt.

Bij Zorgeloosch Scheiden ben je in goede handen. Wij hebben MfN geregistreerde mediators in Soest en omgeving. Het MfN register is hét landelijke kwaliteitsregister voor mediation. Via verschillende toetsen hebben zij laten zien dat ze op professionele wijze kunnen bemiddelen bij een echtscheiding. Onze mediator in Soest helpt jullie graag op een goede manier uit elkaar te gaan.

Wat kost een mediator in Soest?

De kosten van een scheiding kunnen aardig verschillen, waardoor je van te voren niet weet waar je aan toe bent. Naast de kosten van een advocaat of mediator heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Je betaalt enkel de vaste kosten voor de notaris en rechtbank zelf, de rest is inbegrepen. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken. Of jullie hiervoor nu drie of tien gesprekken nodig hebben maakt niet uit. Dat is mediation in jullie tempo.

De zorg voor de kinderen na de scheiding

Ook nadat jullie uit elkaar zijn blijft de zorg voor jullie kinderen door gaan. Een scheiding heeft altijd impact op kinderen, en je wilt dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Ondanks het feit dat jullie wegen scheiden, blijf je beide ouder en wil je het beste voor je kind. Hierin is het extra belangrijk dat jullie goed blijven communiceren. Dat is waar mediation bij helpt. De mediator in Soest helpt jullie in goed overleg afspraken te maken voor de toekomst. Samen maken jullie een ouderschapsplan waar jullie beiden achter kunnen staan. De mediator blijft onpartijdig en helpt het belang van de kinderen voorop te stellen.

Mediator Soest mét financieel hypotheekadviseur

 • Kan een van ons in de huidige woning blijven?
 • En, wat zijn er voor nieuwe hypotheek mogelijkheden?
 • Hoe gaat het financiële plaatje voor ieder van jullie er straks uitzien?

Bij Zorgeloosch Scheiden weten we hoe belangrijk het is om snel helderheid te krijgen over jullie woonsituatie. Daarom is er vanaf het eerste gesprek een financieel echtscheidingsadviseur bij. Er moet immers voor jullie allebei een woning komen, en het liefst nog snel ook. Met onze unieke SnelWonenScan kijkt de adviseur of jullie woonwensen haalbaar zijn. Hij geeft advies over het verdelen van jullie hypotheek, een nieuwe hypotheek en helpt jullie zo aan een passende woonoplossing.

Snel een mediator Soest aanvragen

Vraag gratis een kennismakingsgesprek aan voor mediation in Soest. In dit vrijblijvende eerste gesprek komen de mediator en financieel adviseur bij jullie langs, of je spreekt af op de locatie van Zorgeloosch Scheiden in Soest. Laat je begeleiden door een professioneel mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding.

 • Direct advies van mediator en SnelWonenScan door financieel adviseur
 • Eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
 • Makkelijk: laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Uiteraard is er ruimte voor al jullie vragen. 

Kom nu in contact met jouw mediator Soest en plan een gratis afspraak in.

Benieuwd waar we nog meer locaties hebben? In de buurt van Soest kunnen we ook ondersteunen met:

Klik hier voor al onze mediators in provincie Utrecht.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

gesprek met partner over scheiden
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Mediator:
Nina Tillema
10