Een scheiding is een ingrijpende fase in jullie leven. Ik ga jullie in deze periode begeleiden, zodat jullie in de toekomst met een goed gevoel terug kunnen kijken op de afspraken die nu gemaakt worden.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Gerty Jenneskens en ik ben scheidingsbemiddelaar in Nijmegen en omstreken. Mensen typeren mij als rustig en invoelend met een positieve instelling. Dit gebruik ik al een geruim aantal jaren als bemiddelaar bij arbeids-, buren- en familiezaken. Mijn meeste interesse gaat uit naar familiezaken en daarin heb ik me gespecialiseerd (MFN familiemediator).

Als scheidingsbemiddelaar vind ik het belangrijk dat jullie je veilig voelen bij mij aan tafel, zodat jullie goede afspraken kunnen maken. Dat vind ik het mooie aan mediation, jullie komen tot oplossingen waar jullie beiden achter staan.

Weer verder kunnen

Dat is het uitgangspunt, weer verder. Maar eerst komt er veel op jullie af wat er allemaal geregeld moet worden. Er zullen vragen zijn over welke afspraken jullie willen maken over de financiën, wie er in de eigen woning kan blijven of over de zorgverdeling van de kinderen. Een emotioneel proces waarbij ik jullie ga helpen. Alle afspraken die jullie over deze onderwerpen maken ga ik vastleggen in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Graag kom ik naar jullie toe, maar willen jullie liever het gesprek laten plaatsvinden op een neutrale plek dan zijn jullie van harte welkom bij mij op kantoor. Zowel overdag als in de avonduren ben ik beschikbaar.

“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8