Mediation in Zwolle

zwolle

Ons kantoor in Zwolle

Grote Voort 293A
8041BL Zwolle
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Scheidingsbemiddelaar in Meppel & Zwolle & Punthorst

Emoties kunnen het soms lastig maken om keuzes te maken tijdens de scheiding. Het is dan belangrijk om samen in een open sfeer te praten over alle mogelijkheden. Ik begeleid jullie als mediator tijdens deze gesprekken, geef advies en zorg dat alle onderwerpen aan bod komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie woning, pensioen, kinderen of de scheidingsvorm die het meest geschikt is. Zo kan scheiden van tafel en bed een goede optie zijn bijvoorbeeld.

 

Mediator in Zwolle

Hebben jullie besloten te gaan scheiden? Dan kan een mediator jullie helpen om die scheiding op zowel persoonlijk als zakelijk vlak in goede banen te leiden. Een mediator scheiding is er om samen met jullie goede toekomstplannen te maken die een duurzame basis vormen voor je nieuwe leven. Bij Zorgeloosch Scheiden hebben we verschillende mediators in Zwolle die jullie graag helpen je scheiding op een zorgvuldige manier te regelen.

De Sassenpoort in Zwolle – Mediator Zwolle

Echtscheiding Zwolle? Jullie mediator binnen handbereik
Een scheiding kan ervoor zorgen dat jullie wereld op zijn kop lijkt te staan. Het is dan fijn om ergens terecht te kunnen met alle vragen, twijfels en uitdagingen die een echtscheiding met zich meebrengt. Zorgeloosch Scheiden brengt je graag in contact met een mediator in Zwolle die jullie terzijde staat tijdens de echtscheiding. Hij weet wat een scheiding teweegbrengt en weet ook welke zaken er geregeld moeten worden om ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos je blik op de toekomst kunnen richten. Lees ons artikel ‘scheiden en dan‘ voor meer informatie over wat er geregeld moet worden als je gaat scheiden.

Een eerste kennismakings- en inventarisatiegesprek met jullie mediator in Zwolle is geheel gratis. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en gaan we in op vragen als:

 1. Wat verwachten jullie van een mediator?
 2. Met welke vragen zitten jullie?
 3. Welke zaken vinden jullie vooral belangrijk om duidelijke afspraken over te maken?
 4. Hoe zien jullie de toekomst voor je?
  Jullie kunnen tijdens dit eerste gesprek al je vragen stellen aan je mediator. Zo krijgen jullie een goed beeld van de zaken die geregeld moeten worden en van de rol die de mediator tijdens je scheiding speelt.

 

Mediator Zwolle : Daarom kies je voor Zorgeloosch scheiden

Zorgeloosch Scheiden beschikt over een landelijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde, professionele mediators. Zoeken jullie voor je scheiding in Zwolle een mediator voor scheidingsmediation, dan vind je die gemakkelijk via Zorgeloosch Scheiden. Kiezen jullie voor scheidingsmediation van Zorgeloosch Scheiden, dan heeft dat de volgende voordelen:

 1. Uniek: scheidingsbemiddelaar (MfN register mediator) én financieel adviseur tot jullie beschikking
  Zorgeloosch Scheiden is uniek op dit vlak: bij andere partijen die scheidingsmediation bieden, worden jullie enkel begeleid door een mediator. Bij Zorgeloosch Scheiden kun jullie je situatie bespreken en knopen doorhakken met een MfN register mediator, maar hebben jullie ook een financieel adviseur scheiding die jullie passend advies geeft. De mediator en de financieel adviseur vormen en team en vullen elkaar aan, zodat jullie voor ieder aspect en iedere vraag die je scheiding met zich meebrengt hulp op maat kunnen inroepen.
 2. Gratis kennismakingsgesprek
  Het eerste kennismakingsgesprek met jullie mediator in Zwolle is altijd gratis. Zo kunnen jullie vrijblijvend kijken of mediation iets voor jullie is. Onze mediators in Zwolle beantwoorden graag alle vragen die jullie hebben over scheiden en de rol die mediation daarin kan spelen. Ze vertellen jullie graag hoe het scheidingstraject eruitziet en wat jullie kunnen verwachten als jullie kiezen voor scheidingsmediation.
 3. Jullie kiezen waar jullie de gesprekken willen voeren
  Onze mediators in Zwolle zijn flexibel: jullie zijn van harte welkom bij je mediator op kantoor, maar hij kan voor zijn gesprekken met jullie ook bij jullie thuis komen.

Samen nadenken over de toekomst is het allerbelangrijkste bij een scheiding

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Scheiding Zwolle : onpartijdige hulp bij echtscheiding

Een mediator inschakelen betekent dat jullie onpartijdige, professionele hulp krijgen om je scheiding goed te regelen. Een scheidingsbemiddelaar verschilt hierin van een advocaat: een advocaat wordt door één van de twee partijen ingeschakeld en behartigt dus de belangen van die ene partij. Een mediator staat niet aan de kant van een van de partijen, maar gaat met jullie samen om de tafel en luistert goed naar jullie allebei. Hij geeft jullie allebei de kans om je verhaal te doen over hoe je de scheiding ervaart en hoe je de toekomst voor je ziet. Schakelen jullie een scheidingsmediator in, dan doen jullie dit omdat jullie je scheiding tot een goed einde willen brengen met duidelijke afspraken voor de toekomst.

Kom in contact met jullie mediator in Zwolle

Zet vandaag de eerste stap op weg naar een stabiele, goed geregelde toekomst en neem contact met ons op. Jullie eerste gesprek met je mediator in Zwolle is altijd gratis. Jullie zitten dus nergens aan vast en winnen tijdens dit eerste gesprek vrijblijvend advies in en komen meer te weten over hoe een mediator jullie verder kan helpen.

Ben je op zoek naar een locatie in de buurt van Zwolle, onze mediators zitten ook in:

 1. Kampen
 2. Apeldoorn
 3. Meppel
“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8
“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10