Mediation in Twente

Twente mediation

Ons kantoor in Twente

088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wil je met hulp van een mediator in Twente uit elkaar gaan?

Bij Zorgeloosch kun je terecht voor de alles-in-één scheidenoplossing. We bieden hierin niet alleen mediation, maar ook direct financieel advies voor zaken als jullie hypotheek. De mediator neemt je mee langs alle stappen van de scheiding en helpt je met het convenant en ouderschapsplan. Onze financieel echtscheidingsadviseur regelt de hypotheek en zoekt met jullie naar de beste woonoplossing voor beide partners.

In goed overleg uit elkaar met mediation Twente

Je scheiding regelen via mediation in Twente, betekent dat jullie je scheiding professioneel en met aandacht regelen. Als je als echtpaar niet meer met elkaar kan of wil praten, dan wordt vaak een advocaat ingeschakeld. Deze behartigt de belangen van één van beide partners, waardoor je een sfeer krijgt van ieder voor zich en alles langer duurt en dus meer kost. Met mediation voorkom je een vechtscheiding, zo zorgen we dat jullie in goed overleg een eigen toekomst tegemoet gaan.

Een professionele mediator helpt jullie in gesprek te gaan én blijven

Tijdens een scheiding moet je veel zaken regelen en keuzes maken die impact hebben op jullie verdere toekomst. Terwijl dit een periode is waarin er veel op je afkomt en je extra behoefte hebt aan rust en overzicht. Een mediator helpt je om alles wat bij een scheiding komt kijken op een rijtje te zetten. Zodat alles de juiste aandacht krijgt.

De mediator in Twente heeft ruime ervaring met het begeleiden van partners die uit elkaar gaan. Hij weet welke moeilijkheden erbij komen kijken. Als neutrale partij zorgt hij dat de wensen van jullie allebei aan bod komen, en jullie gezamenlijk afspraken kunnen maken.

Wat is de rol van een mediator in Twente?

De mediator gaat met jullie om tafel en neemt alle stappen van de scheiding met jullie door. Hij bewaakt de rust en zorgt dat de scheiding zoveel als mogelijk in harmonie kan verlopen. Onze professionele mediator in Twente weet hoe belangrijk het is om samen in gesprek te blijven, alleen zo kun je samen tot goede afspraken komen die de basis vormen voor een duurzame toekomst apart van elkaar.

Jullie bepalen zelf de inhoud, wij geven advies en wij: 

 • Bespreken hoe het scheidingstraject eruit ziet
 • Zetten de afspraken over de kinderen in het ouderschapsplan
 • Helpen jullie beiden aan een woonoplossing en hypotheek
 • Geven een beeld van jullie financiële plaatje na de scheiding
 • Nemen het juridische regelwerk uit handen

Mediation Twente: De alles-in-één scheidenoplossing

Een scheiding omvat meer dan alleen uit elkaar gaan. Je moet de woning verdelen, de zorg voor je kinderen blijft doorgaan en ook je financiën wil je op orde houden. Daarom bieden wij een alles-in-één scheidenoplossing met aandacht voor jullie complete situatie.

1. De zorg voor de kinderen

Hoe vertel je het de kinderen?
Onze mediators weten dat dit een van de lastigste dingen is tijdens een scheiding, en geven tips over het brengen van deze boodschap. Vervolgens maken jullie samen een ouderschapsplan, waarin staat hoe jullie de zorg voor de kinderen verdelen. Er is uitgebreid aandacht voor het vinden van een passende omgangsregeling voor jullie. Zie hier een ouderschapsplan voorbeeld.

2. Een woonoplossing voor jullie allebei

 • Kan ik in het huis blijven wonen?
 • Kan ik het huis op één naam zetten?
 • Hoe verdelen we de overwaarde?

Met onze SnelWonenScan kijken we in het eerste gesprek al naar jullie woonwensen. Onze financieel adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken bij scheiding en vinden woonoplossingen die anders onhaalbaar zijn.

3. Een heldere financiële toekomst

Naast de hypotheek en eigendommen, zijn er nog een aantal zaken te verdelen. Onze financieel adviseur helpt jullie o.a. bij:

 • Partner- en kinderalimentatie
 • Pensioen na scheiding
 • Verzekeringen
 • Schulden en spaar- en beleggingsrekeningen 
 • Het schetsen van jullie toekomstige financiële situatie

4. Papierwerk gecontroleerd

Onze binnendienst weet precies welk papierwerk er om de hoek komt kijken. Zij zorgen dat jij helder hebt welke juridische, fiscale en financiële documenten er moeten komen, en controleren alles zodat dit gedeelte sneller en nauwkeuriger gebeurd, dat scheelt tijd én kosten.

De kosten van een mediator in Twente

Uiteraard wil je ook weten wat die kosten dan zijn. Of je de scheiding nu regelt via een mediator of advocaat, in de meeste gevallen wordt de rekening gepresenteerd als uurtje factuurtje. Het gemiddelde uurtarief van een advocaat ligt aanzienlijk hoger dat van een mediator. In beide gevallen kun je voor onaangename verrassingen komen te staan.

Daarom hanteert Zorgeloosch Scheiden in Twente een all-in tarief gebaseerd op jullie situatie. Zo weet je van te voren precies wat de kosten van mediation Twente zijn. En dat is inclusief financieel advies, juridische afhandeling én nazorg.

Zorgeloosch Scheiden met mediation Twente

Met Zorgeloosch Scheiden kies je voor dé specialist in scheiden. We combineren onze landelijke expertise met een lokale aanpak dankzij professionele mediators door het hele land. En we gaan verder dan alleen mediation. Zo hebben we een team van juristen en service medewerkers die voor je aan de slag gaan, om ervoor te zorgen dat alle aanvragen bij bank, notaris en rechtbank vlot verlopen.

Een kennismaking met de mediator Twente aanvragen?

In het gratis kennismakingsgesprek legt de mediator in Twente alle stappen uit. Daarbij schuift er een financieel adviseur aan, die geeft direct inzicht in jullie toekomstige woonmogelijkheden en financiële situatie. De mediator geeft aan de hand van jullie situatie een all-in tarief. Het maakt niet uit of jullie drie of tien gesprekken noodig hebben. Dat is mediation op jullie tempo. De gesprekken mogen bij jullie thuis, of op een neutrale locatie van Zorgeloosch Scheiden in Twente. Daarbij is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
Doe hier je aanvraag voor een mediator in Twente.

Ben je op zoek naar een locatie in de buurt van Twente, onze mediators zitten onder andere in:

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Jurist aan de telefoon
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10
“In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.”
10