Mediator Gorinchem

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Rianne van Bergen

Scheidingsbemiddelaar in Gorinchem, Tiel, Vianen, Zaltbommel & Culemborg

Gaan scheiden is een grote stap in je leven en zet je wereld even op z’n kop. Toch weet je dat je verder “moet” en dat je het samen én voor de kinderen zo goed mogelijk “wilt” regelen. Bij scheiden moet er heel veel worden geregeld en komt er vaak onrust, onwetendheid, onzekerheid en emotie bij kijken. Hoe gaan we het de kinderen vertellen? Hoe gaan we straks afzonderlijk voor de kinderen zorgen? Dat zijn veel voorkomende vragen waarmee scheidende ouders kampen. Ook de financiën roepen vragen op. Wie kan er in de woning blijven wonen? Wat zijn de woonmogelijkheden voor de ander? En hoe ziet ieders financiële situatie er straks uit? Dit zijn vaak dé vragen die als een rollercoaster door je hoofd spelen.

Lees meer over Rianne

Op zoek naar een mediator in Gorinchem?

De Lingehaven Gorinchem - Mediator GorinchemDe beslissing is er: jullie gaan scheiden. Nu komt er heel wat op jullie af: wat moeten jullie regelen, en hoe werkt dat allemaal? Waar begin je? Hoe zorg je dat je de scheiding samen vlot en goed regelt?

Een mediator uit Gorinchem helpt jullie graag je scheiding samen vorm te geven. Zo kunnen jullie allebei de toekomst met vertrouwen tegemoetzien.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediator Gorinchem: richt je op de toekomst

Een scheiding betekent een ingrijpende verandering in je leven. Daarom is het belangrijk om je scheiding goed te doordenken en te zorgen dat jullie alles hebben besproken en hebben vastgelegd. Wat je nu regelt, vormt de basis voor je dagelijks levens straks na de scheiding.

Een goede, duidelijke basis leggen voor jullie leven apart: dat is waar je samen met een mediator uit Gorinchem aan werkt. Bij Zorgeloosch hebben jullie de keuze uit verschillende mediators uit Gorinchem en de directe omgeving van Gorinchem.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation in Gorinchem inclusief financieel advies

Mediator GorinchemOnze mediators worden bijgestaan door een financieel adviseur. Alle financiële vraagstukken die opduiken bij jullie scheiding, kan hij direct voorzien van een passend advies. Je weet zo dus zeker dat je niet enkel voor de oplossing kiest die goed voelt, maar hebt ook de zekerheid dat jullie financiële situatie straks goed geregeld is.

Een mediator inschakelen voor jullie scheiding doe je om je scheiding zo vorm te geven dat je allebei verder kunt met je leven op een duurzame manier, gebaseerd op goede beslissingen en duidelijke afspraken. Doordat je bij Zorgeloosch zowel met een mediator als een financieel adviseur om de tafel gaat, zet je in op zekerheid voor straks. Jullie weten bijvoorbeeld al snel tot in detail hoe het zit met jullie hypotheek en of een van jullie in jullie huidige woning kan blijven wonen.

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Waarom een mediator inschakelen voor je echtscheiding?

Je scheiding samen met een mediator vormgeven heeft verschillende voordelen:

 • Jullie krijgen allebei de ruimte om jullie kant van de scheiding te bespreken.
 • Een mediator is onpartijdig. Waar je met een advocaat je gelijk probeert te halen op de tegenpartij, zit je bij een mediator niet tegenover, maar naast elkaar aan tafel. Jullie maken samen een goed plan voor jullie scheiding, met de hulp van de mediator en jullie financieel adviseur.
 • Met een mediator kun je snel voortgang boeken en je op de toekomst richten. Door samen met een mediator het gesprek aan te gaan en knopen door te hakken over jullie scheiding, hebben jullie snel een duidelijker idee van de toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek

Zorgeloosch Scheiden met jullie mediator bij echtscheiding in Gorinchem

Met Zorgeloosch en jullie mediator uit Gorinchem de scheiding afwikkelen biedt de volgende voordelen:

Mediation Gorinchem

 • Jullie eerste gesprek met de mediator in Gorinchem is gratis
  Een scheiding is een grote omslag in je leven waarbij het cruciaal is om de juiste beslissingen te nemen. Daarom is jullie eerste gesprek met de mediator altijd gratis: jullie kunnen zo vrijblijvend beslissen of deze mediator bij jullie past en of jullie met deze mediator samen beslissingen willen maken over jullie toekomst.
 • Jullie worden niet alleen bijgestaan door een mediator, maar ook door een financieel adviseur
  Een scheiding zorgt ook vaak voor veel financiële vraagstukken. Uniek bij Zorgeloosch is dat jullie niet alleen aan een mediator in Gorinchem, maar tegelijkertijd ook aan een financieel adviseur gekoppeld worden. Hij beantwoordt jullie vragen en zorgt ervoor dat de beslissingen over jullie scheiding financieel haalbaar en verstandig zijn. We kijken tijdens het eerste gratis gesprek al gedetailleerd naar de financiële mogelijkheden die jullie hebben, zodat je al direct een concreter idee krijgt van jouw leven na de scheiding.
 • Wij zijn er niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen
  Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen is de scheiding ingrijpend. Onze mediators zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn voor de kinderen en van de impact die het op kinderen heeft als hun ouders gaan scheiden. De mediator kijkt daarom altijd ook vanuit het perspectief van jullie kinderen naar jullie scheiding. Hij licht jullie graag voor over hoe jullie je scheiding ook voor de kinderen zo goed mogelijk kunnen regelen.
 • Jullie echtscheidingsconvenant wordt altijd goedgekeurd door de bank of rechtbank
  Bij Zorgeloosch krijgen jullie de garantie dat het echtscheidingsconvenant dat we samen opstellen, sowieso door de bank of rechtbank geaccepteerd wordt. Jullie lopen dus niet het risico dat jullie tot een goed plan komen, maar toch weer terug om de tafel moeten omdat de rechtbank of bank het plan onuitvoerbaar acht.

Vandaag nog contact met jullie mediator in Gorinchem

Neem vandaag de eerste stap op weg naar een goed geregelde toekomst. Neem contact op met Zorgeloosch en ontmoet jullie mediator in Gorinchem. Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in de buurt, ontdek meer bij onze mediators in Rotterdam, Den Bosch of Dordrecht.

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen