Vertrouwelijk, Efficiënt, Empathisch

Als ervaren scheidingsbemiddelaar help ik jullie op een respectvolle manier tijdens deze emotionele reis uit elkaar te gaan. Ik begeleid jullie samen naar eerlijke oplossingen, zodat iedereen goed uit deze moeilijke periode komt. Met mijn expertise in echtscheidingsmediation help ik jullie bij het maken van afspraken over vermogen, kinderen en toekomstplannen. Samen werken we aan ieder een nieuwe start, zonder onnodige conflicten.

Maak een afspraak met Barbara

Wil je een gratis afspraak? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10