Goed afscheid nemen is net zo belangrijk als goed kennismaken. Ik help en begeleid jullie in deze moeilijke periode om tot gezamenlijke afspraken te komen. Want iedereen heeft recht op een fijn leven en een mooie toekomst.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Wim van Limpt en ik ben mediator in Spijkenisse e.o. Door mijn jarenlange ervaring als crisis bestuurder en mijn eigen scheiding ben ik bekend met de vaak emotionele en hectische situaties tussen mensen. Een van de dingen die ik daarbij heb mogen ervaren is dat goed uit elkaar gaan alleen mogelijk is op basis van veiligheid, draagvlak en goede communicatie naar de toekomst toe. Een goede toekomst is voor mij ook de belangrijkste reden dat ik mij wil inzetten als bemiddelaar. Ik gun iedereen een fijn leven en een mooie toekomst. Dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen is waar ik energie van krijg.

Een hoop vragen

Ineens is het dan zover: Je gaat scheiden. Wat eens zo liefdevol begon komt nu tot een einde. Het oude vertrouwde maakt plaats voor het grote onbekende en het is heel normaal dat dit gepaard gaat met veel emoties, vragen en onzekerheden.

Ik heb het zelf ook mogen meemaken. Zoveel zaken die op je afkomen: verdeling van huis en spullen? Hoe moet het met de kindjes? Waar ging het mis? Wat voor afspraken moeten we met elkaar maken? Kunnen we sowieso nog wel afspraken maken met elkaar? Al deze vragen gecombineerd met een gevoel van verdriet, geschaad vertrouwen en boosheid zorgen ervoor dat dit een hele intense en chaotische periode is voor je.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Wat kun je van mij verwachten?

Door mijn betrokkenheid en onderzoekende instelling weet ik snel een rustige en veilige omgeving te creëren voor jou en je toekomstige ex-partner, zodat jullie samen tot goede oplossingen kunnen komen voor al jullie vraagstukken of conflicten. Ik help en begeleid jullie in deze moeilijke periode om tot gezamenlijke afspraken te komen.

Ik sta voor een concrete en duidelijke no-nonsense aanpak op basis van wederzijdse belangen en altijd onpartijdig en onafhankelijk, met open vizier en waarbij de menselijke maat voorop staat.

De eerste stap in de goede richting heb je zelf al gezet door te kijken of bemiddeling jullie kan helpen. Mijn compliment voor deze volwassen stap, want goed afscheid nemen is net zo belangrijk als goed kennismaken.

Meer weten?

Willen jullie weten wat ik specifiek voor jullie kan betekenen of hebben jullie vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10