Financieel adviseur scheiding

Financieel advies van een deskundige adviseur ontvangen wanneer je te maken hebt met een scheiding, is geen overbodige luxe. Bij een scheiding verandert heel veel op financieel gebied, voor beide partijen. Want hoe zit het met de hypotheek of de huur van jullie huis? Heeft één van beide partijen recht op alimentatie?

Financieel adviseur mediation bij scheiden

Hoe zit het met de kosten voor de kinderen? Wanneer er veel veranderingen plaatsvinden is het verstandig om te proberen het overzicht over de situatie te behouden, zeker als het financiën gaat. Heb je te maken met een scheiding en wil je graag een financieel adviseur inschakelen die jou een handje kan helpen? Neem dan contact op met Zorgeloosch Scheiden, een deskundig bemiddelingsbureau met een groot aantal locaties in Nederland.

Financieel advies van professionele adviseur brengt overzicht tijdens scheiding

Bij een scheiding komt heel wat kijken en dat zijn meestal niet de meest fijne zaken. Vanzelfsprekend spelen emoties een grote rol, maar er moeten ook veel zaken geregeld worden en beslissingen genomen worden. Waar gaan jullie wonen; blijft één van jullie wonen in de koop- of huurwoning of zetten jullie het huis te koop? Hebben jullie kinderen en kiezen jullie voor co-ouderschap? Is één van beide partijen alimentatieplichtig?

Om alle zaken omtrent de scheiding in goede banen te leiden, is het verstandig om een bemiddelingsbureau als Zorgeloosch Scheiden te benaderen. Wij bieden een unieke dienstverlening aan, die enerzijds bestaat uit mediation en anderzijds uit financieel advies bij een scheiding. Bij Zorgeloosch Scheiden werken de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur namelijk nauw samen, in een duo. Samen zorgen zij ervoor dat alle zaken op elkaar worden afgestemd, zodat de bank zeker weten akkoord zal gaan. Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat jullie zo snel mogelijk aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.
Toestemming*

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Het was een prettige samenwerking”