Financieel adviseur scheiding

Financieel advies van een deskundige adviseur ontvangen wanneer je te maken hebt met een scheiding, is geen overbodige luxe. Bij een scheiding verandert heel veel op financieel gebied, voor beide partijen. Want hoe zit het met de hypotheek of de huur van jullie huis? Heeft één van beide partijen recht op alimentatie?

Financieel adviseur mediation bij scheiden

Hoe zit het met de kosten voor de kinderen? Wanneer er veel veranderingen plaatsvinden is het verstandig om te proberen het overzicht over de situatie te behouden, zeker als het financiën gaat. Heb je te maken met een scheiding en wil je graag een financieel adviseur inschakelen die jou een handje kan helpen? Neem dan contact op met Zorgeloosch Scheiden, een deskundig bemiddelingsbureau met een groot aantal locaties in Nederland.

Financieel advies van professionele adviseur brengt overzicht tijdens scheiding

Bij een scheiding komt heel wat kijken en dat zijn meestal niet de meest fijne zaken. Vanzelfsprekend spelen emoties een grote rol, maar er moeten ook veel zaken geregeld worden en beslissingen genomen worden. Waar gaan jullie wonen; blijft één van jullie wonen in de koop- of huurwoning of zetten jullie het huis te koop? Hebben jullie kinderen en kiezen jullie voor co-ouderschap? Is één van beide partijen alimentatieplichtig?

Om alle zaken omtrent de scheiding in goede banen te leiden, is het verstandig om een bemiddelingsbureau als Zorgeloosch Scheiden te benaderen. Wij bieden een unieke dienstverlening aan, die enerzijds bestaat uit mediation en anderzijds uit financieel advies bij een scheiding. Bij Zorgeloosch Scheiden werken de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur namelijk nauw samen, in een duo. Samen zorgen zij ervoor dat alle zaken op elkaar worden afgestemd, zodat de bank zeker weten akkoord zal gaan. Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat jullie zo snel mogelijk aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. Uit elkaar vanaf €300 p.p.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”
“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Mediator:
Marco van Nus
9