Financieel adviseur scheiding

Financieel advies van een deskundige adviseur ontvangen wanneer je te maken hebt met een scheiding, is geen overbodige luxe. Bij een scheiding verandert heel veel op financieel gebied, voor beide partijen. Want hoe zit het met de hypotheek of de huur van jullie huis? Heeft één van beide partijen recht op alimentatie?

Hoe zit het met de kosten voor de kinderen? Wanneer er veel veranderingen plaatsvinden is het verstandig om te proberen het overzicht over de situatie te behouden, zeker als het financiën gaat. Heb je te maken met een scheiding en wil je graag een financieel adviseur inschakelen die jou een handje kan helpen? Neem dan contact op met Zorgeloosch Scheiden, een deskundig bemiddelingsbureau met een groot aantal locaties in Nederland.

Het is verstandig om te proberen het overzicht over de situatie te behouden

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Financieel advies van professionele adviseur brengt overzicht tijdens scheiding

Bij een scheiding komt heel wat kijken en dat zijn meestal niet de meest fijne zaken. Vanzelfsprekend spelen emoties een grote rol, maar er moeten ook veel zaken geregeld worden en beslissingen genomen worden. Waar gaan jullie wonen; blijft één van jullie wonen in de koop- of huurwoning of zetten jullie het huis te koop? Hebben jullie kinderen en kiezen jullie voor co-ouderschap? Is één van beide partijen alimentatieplichtig?

Om alle zaken omtrent de scheiding in goede banen te leiden, is het verstandig om een bemiddelingsbureau als Zorgeloosch Scheiden te benaderen. Wij bieden een unieke dienstverlening aan, die enerzijds bestaat uit mediation en anderzijds uit financieel advies bij een scheiding. Bij Zorgeloosch Scheiden werken de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur namelijk nauw samen, in een duo. Samen zorgen zij ervoor dat alle zaken op elkaar worden afgestemd, zodat de bank zeker weten akkoord zal gaan. Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat jullie zo snel mogelijk aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen.

Wat wij aanbieden

Zorgeloosch Scheiden maakt waar wat het belooft. Wij zorgen ervoor dat jullie scheiding zo zorgeloos en rustig mogelijk verloopt. Wij maken duidelijke afspraken, maar bieden natuurlijk ook ruimte voor emoties. Ook die mogen er natuurlijk zijn. Kun je wel wat deskundig financieel advies met betrekking tot jouw scheiding gebruiken van een financieel adviseur? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088 1661 553.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen