Stap-voor-stap-begeleiding, afspraken op maat, SCHIP gecertificeerd
Ik ben ervan overtuigd dat een scheiding zonder conflicten mogelijk is, waardoor jullie in staat zijn een goede relatie als ouders te behouden. Jullie kinderen verdienen een toekomst waarin beide ouders actief betrokken zijn en waarin een gezonde communicatie behouden blijft.

Gedurende het gehele scheidingsproces begeleid ik jullie van A tot Z, zodat jullie op een respectvolle manier afscheid kunnen nemen van het verleden en samen een basis kunnen leggen voor een positieve toekomst. Mijn doel is een scheiding die niet alleen juridisch correct is, maar vooral ook menselijk en respectvol.

Ook ben ik gecertificeerd in de SCHIP aanpak. Deze aanpak is erop gebaseerd dat conflict ook verlies met zich meebrengt en dat een verlies regelmatig tot een conflict leidt. De SCHIP-aanpak zet ik in bij:

  1. een scheiding
  2. problemen rondom het ouderschap na de scheiding
  3. als vorm van relatietherapie

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9
“Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik 'wars' van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.”
Mediator:
Nina Tillema
10