Besloten om te gaan scheiden? Maar maak je je zorgen hoe het met de kinderen moet of met jullie woning? Ik help jullie graag tijdens het eerste gesprek om jullie situatie en vragen te verkennen.

Lees meer over Rianne

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Besloten te gaan scheiden? Maar hoe nu verder?

Gaan scheiden is een grote stap in je leven en zet je wereld even op z’n kop. Toch weet je dat je verder “moet” en dat je het samen én voor de kinderen zo goed mogelijk wilt regelen. Bij scheiden moet er heel veel worden geregeld en komt er vaak onrust, onwetendheid, onzekerheid en emotie bij kijken. Hoe gaan we het de kinderen vertellen? Hoe gaan we straks afzonderlijk voor de kinderen zorgen? Hoe maken wij het zorgplan voor de kinderen? Dat zijn veel voorkomende vragen waarmee scheidende ouders kampen. Ook de financiën roepen vragen op. Wie kan er in de woning blijven wonen? Wat zijn de woonmogelijkheden voor de ander? En hoe ziet ieders financiële situatie er straks uit? Dit zijn vaak dé vragen die als een rollercoaster door je hoofd spelen.

Als neutraal bemiddelaar ontzorg ik jullie hierin volledig tot en met de goedkeuring van de scheiding. Als jullie het wensen, breng ik samen met onze financiële adviseur direct jullie financiële mogelijkheden, zoals woonoplossingen, in kaart. Jullie weten dan welke mogelijkheden er straks zijn en dat geeft rust! Ik help jullie graag verder om het “moeten regelen” plaats te laten maken voor “willen regelen”. Door samen met jullie in gesprek te gaan, zorg ik dat alle onderwerpen en zaken gestructureerd en overzichtelijk aan bod komen, geef ik de consequenties per optie aan en bespreek ik meest passende oplossing voor beiden om tot een goede echtscheidingsovereenkomst te komen. Zó kunnen jullie afzonderlijk met jullie kinderen weer gaan voor jullie geluk!

Jullie gaan scheiden of uit elkaar?

Jullie zijn getrouwd, samenwonend of hebben een samenlevingscontract, met of zonder kinderen, in loondienst of ondernemer, en willen uit elkaar?
In welke situatie je ook zit, ik ben er om jullie erdoorheen te helpen.

Bij een scheiding kan de communicatie tussen jou en je (ex-)partner moeizaam gaan. Dit kan komen door emoties, onbegrip en wantrouwen. Veel zaken zijn nieuw of onzeker. Als mediator help ik jullie met elkaar in gesprek te blijven. Door naar jullie te luisteren en naar elkaar te luisteren. Zo krijgen we inzicht in jullie wensen, doelen, belangen en oplossingsmogelijkheden. Ik zal nooit voor jullie beslissen maar begeleid jullie in deze stappen en keuzes

Even voorstellen!

Mijn naam is Rianne van Bergen. Voordat ik bij Zorgeloosch aan de slag ging, lag mijn expertise bij communicatie, commercie en bemiddeling in conflictsituaties. Evenzo belangrijk is mijn persoonlijke groei, die ik heb doorstaan met name na mijn scheiding van jaren geleden. Door deze ervaring privé weet ik als geen ander dat je binnen een vervelende situatie je even tot jezelf moet komen en hoe je kunt kiezen voor je eigen geluk. Niet voor niets worden mijn ex en ik door anderen geprezen hoe het na een scheiding ook kan. Door mijn persoonlijke groei gecombineerd met mijn zakelijke instelling bied ik begripvolle en doortastende hulp. U verder helpen, geeft mij weer energie. Kortom met begrip en aanpak zorg ik dat jullie weer snel op jullie eigen, nieuwe toekomst kunnen richten!

Wat kunt u van mij verwachten?

Onder mijn begeleiding werken we overzichtelijk en stapsgewijs naar een compleet én rechtsgeldig echtscheidingsconvenant toe dat geheel bij jullie past in afzienbare tijd.

Kennismaking

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om u hierover meer te vertellen. Ik help jullie graag om iets wat jullie samen zijn gestart, gezamenlijk af te ronden op een manier die bij jullie beiden past.

Zijn jullie klaar om met elkaar te werken aan een oplossing? Neem dan contact op voor een afspraak.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.
“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9