Uit elkaar gaan, een ingrijpend proces waar veel geregeld moet worden voor jullie toekomst. Ik neem jullie stap voor stap mee naar de voor jullie best passende oplossingen. Hebben jullie kinderen? Dan hebben die een zeer belangrijke plek in jullie afspraken.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Ik ben Maurice Wolters. Zelf ben ik ook uit elkaar gegaan en ik weet dat dit veel emoties met zich meebrengt, maar het kan wel met begrip en respect voor elkaar. Als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie ondersteuning, houvast en structuur in het proces en ontzorg jullie graag. Zo kunnen jullie een nieuwe start maken, apart van elkaar.

Kinderen bij scheiding

Ieder kind reageert anders op een scheiding. De één wordt stil en trekt zich terug, terwijl de ander boos wordt. De manier waarop jullie met de scheiding omgaan, heeft hier veel effect op. Daarom is het zo belangrijk om in gesprek te blijven en een vechtscheiding te voorkomen. Ik help jullie graag om dingen vanuit elkaars perspectief te bekijken en begrip en respect voor elkaar te krijgen/ houden. Ook kan ik jullie tips geven hoe jullie het beste met de scheiding om kunnen gaan richting de kinderen. Jullie blijven natuurlijk altijd hun ouders.

Hypotheek

Naast de zorgen die ontstaan rondom de scheiding en de kinderen, is de hypotheek ook vaak een punt van zorgen. Wie blijft er in de wonen? Kan er überhaupt één van jullie in de woning blijven? En wat zijn de andere opties? Om meteen deze zorgen weg te nemen, kan er tijdens het eerste gesprek al een adviseur aansluiten die jullie duidelijkheid geeft over de woon(on)mogelijkheden. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Kennismaken

Graag maak ik kennis met jullie en leg ik meer uit over mijn aanpak. Natuurlijk kunnen jullie dan ook meteen al jullie vragen bij mij  kwijt. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek door te mailen, bellen of door het contactformulier in te vullen.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.
“Fijne rustige benadering, om je door dit proces heen te begeleiden.
Er komt zoveel bij kijken, ook dingen waar je helemaal niks vanaf weet.
Goede uitleg en geduld voor als je iets niet begrijpt.
Je zit al in een emotioneel moeilijke periode, en dan is het fijn als er mee gedacht wordt.”
Mediator:
Marco van Nus
8
“Het was een prettige samenwerking”