Graciëlla Ponte-Tjou Tam Sin

Met hart voor emotie en oog voor het proces begeleid ik je tijdens deze roerige periode in het leven. Als emoties hoog oplopen, lijken verschillen vaak onoverbrugbaar. Juist op deze momenten is het zo belangrijk met elkaar in gesprek te blijven en samen naar oplossingen te zoeken. Bij mij aan tafel ontstaat de rust en het overzicht dat nodig is om een nieuwe, mooie toekomst uit te stippelen.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Scheiden en nu?

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. Daar komt altijd veel bij kijken, Emotioneel, maar ook praktisch om te regelen. Terwijl dat waarschijnlijk het laatste is waar je nu aan wilt denken. Je komt voor een hoop vraagstukken te staan:

 • Je wilt de zorg voor je kinderen zo goed mogelijk geregeld hebben.
 • Hebben jullie samen een (koop)huis? Dan moet deze verdeeld worden.
 • Kan een van jullie in het huis blijven, en waar gaat de ander heen?
 • Hoe zien de financiën er straks uit.
 • Wat komt er aan (juridisch) papierwerk bij kijken?

Convenant en ouderschapsplan

Je zit in een achtbaan van emoties en tegelijkertijd moet er van alles geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar begeleid ik jullie beiden tijdens deze turbulente rit. Samen bespreken we wat er geregeld moeten worden (huis, hypotheek, ouderschapsplan) en maken we heldere afspraken waar jullie allebei achterstaan. Als jullie na de scheiding op emotioneel en financieel gebied de toekomst weer hoopvol tegemoet treden, is mijn doel bereikt.

Over Graciëlla

Ik ben Graciëlla Ponte-Tjou Tam Sin. Ik ben geboren in Suriname en woon sinds mijn 17e in Nederland. Den Haag is voor mij thuis. De plek waar ik op mooie zonnige zomerdagen samen met mijn gezin van het strand en de duinen geniet. Als moeder, echtgenoot, zus, tante, vriendin en buurvrouw hecht ik veel waarde aan harmonie. Een fijn en harmonieus leven is wat ik nastreef en mijn omgeving toewens. Als kind maakte ik de scheiding van mijn ouders heel bewust mee. De pijn, het gemis, onbegrip en verdriet dat daarbij hoort, gun ik niemand. Daarom is er bij mij aan tafel aandacht voor al deze emoties. Door juist de verschillen en frustraties met elkaar te bespreken, groeit het begrip voor elkaars standpunt en wensen. Een mooie basis om heldere afspraken te maken waar iedereen mee verder kan.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

 1. Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
 2. Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
 3. Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
 4. Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
 5. All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
 6. Gratis kennismakingsgesprek.

De alles-in-één scheidenoplossing

We helpen ieder jaar duizenden stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan. Dat doen we op een manier die uniek is in Nederland, want je hebt de beschikking over een mediator én een financieel adviseur. Zo kunnen jullie alles sneller en vooral beter regelen.

Wij zijn Zorgeloosch, de alles-in-één oplossing voor jullie scheiding.

Contact

Willen jullie kennismaken? Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend gesprek aan. In het eerste gesprek schuift er een financieel adviseur aan die meteen kijkt of jullie woonwensen haalbaar zijn. Ik leg jullie mijn werkwijze uit en we kijken of er een klik is. Ik zie jullie graag op een van mijn locaties of gewoon bij jullie thuis.

“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9
“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”