Mediation in Gorinchem

gorinchem

Ons kantoor in Gorinchem

Edisonweg 30
4207HG Gorinchem
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een mediator in Gorinchem?

De beslissing is er: jullie gaan scheiden. Nu komt er heel wat op jullie af: wat moeten jullie regelen, en hoe werkt dat allemaal? Waar begin je? Hoe zorg je dat je de scheiding samen vlot en goed regelt?

Een mediator uit Gorinchem helpt jullie graag je scheiding samen vorm te geven. Zo kunnen jullie allebei de toekomst met vertrouwen tegemoetzien. Zelf alvast meer lezen over wat te doen bij een scheiding? Lees dan ons artikel ‘scheiden en dan‘.

Mediator Gorinchem: richt je op de toekomst

Een scheiding betekent een ingrijpende verandering in je leven. Daarom is het belangrijk om je scheiding goed te doordenken en te zorgen dat jullie alles hebben besproken en hebben vastgelegd. Wat je nu regelt, vormt de basis voor je dagelijks levens straks na de scheiding.

Een goede, duidelijke basis leggen voor jullie leven apart: dat is waar je samen met een mediator uit Gorinchem aan werkt. Bij Zorgeloosch hebben jullie de keuze uit verschillende mediators uit Gorinchem en de directe omgeving van Gorinchem.

Mediation in Gorinchem inclusief financieel advies

Onze mediators worden bijgestaan door een financieel adviseur. Alle financiële vraagstukken die opduiken bij jullie scheiding, kan hij direct voorzien van een passend advies. Je weet zo dus zeker dat je niet enkel voor de oplossing kiest die goed voelt, maar hebt ook de zekerheid dat jullie financiële situatie straks goed geregeld is.

Een mediator inschakelen voor jullie scheiding doe je om je scheiding zo vorm te geven dat je allebei verder kunt met je leven op een duurzame manier, gebaseerd op goede beslissingen en duidelijke afspraken. Doordat je bij Zorgeloosch zowel met een mediator als een financieel adviseur om de tafel gaat, zet je in op zekerheid voor straks. Jullie weten bijvoorbeeld al snel tot in detail hoe het zit met jullie hypotheek en of een van jullie in jullie huidige woning kan blijven wonen.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Waarom een mediator inschakelen voor je echtscheiding?

Je scheiding samen met een mediator vormgeven heeft verschillende voordelen:

 • Jullie krijgen allebei de ruimte om jullie kant van de scheiding te bespreken.
 • Alle opties, zoals scheiden van tafel en bed of een ‘gewone’ scheiding worden bekeken.
 • Een mediator is onpartijdig. Waar je met een advocaat je gelijk probeert te halen op de tegenpartij, zit je bij een mediator niet tegenover, maar naast elkaar aan tafel. Jullie maken samen een goed plan voor jullie scheiding, met de hulp van de mediator en jullie financieel adviseur.
 • Met een mediator kun je snel voortgang boeken en je op de toekomst richten. Door samen met een mediator het gesprek aan te gaan en knopen door te hakken over jullie scheiding, hebben jullie snel een duidelijker idee van de toekomst.

Zorgeloosch Scheiden met jullie mediator bij echtscheiding in Gorinchem

Met Zorgeloosch en jullie mediator uit Gorinchem de scheiding afwikkelen biedt de volgende voordelen:

 • Jullie eerste gesprek met de mediator in Gorinchem is gratis
  Een scheiding is een grote omslag in je leven waarbij het cruciaal is om de juiste beslissingen te nemen. Daarom is jullie eerste gesprek met de mediator altijd gratis: jullie kunnen zo vrijblijvend beslissen of deze mediator bij jullie past en of jullie met deze mediator samen beslissingen willen maken over jullie toekomst.
 • Jullie worden niet alleen bijgestaan door een mediator, maar ook door een financieel adviseur
  Een scheiding zorgt ook vaak voor veel financiële vraagstukken. Uniek bij Zorgeloosch is dat jullie niet alleen aan een mediator in Gorinchem, maar tegelijkertijd ook aan een financieel adviseur gekoppeld worden. Hij beantwoordt jullie vragen en zorgt ervoor dat de beslissingen over jullie scheiding financieel haalbaar en verstandig zijn. We kijken tijdens het eerste gratis gesprek al gedetailleerd naar de financiële mogelijkheden die jullie hebben, zodat je al direct een concreter idee krijgt van jouw leven na de scheiding.
 • Wij zijn er niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen
  Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen is de scheiding ingrijpend. Onze mediators zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn voor de kinderen en van de impact die het op kinderen heeft als hun ouders gaan scheiden. De mediator kijkt daarom altijd ook vanuit het perspectief van jullie kinderen naar jullie scheiding. Hij licht jullie graag voor over hoe jullie je scheiding ook voor de kinderen zo goed mogelijk kunnen regelen.
 • Jullie echtscheidingsconvenant wordt altijd goedgekeurd door de bank of rechtbank
  Bij Zorgeloosch krijgen jullie de garantie dat het echtscheidingsconvenant dat we samen opstellen, sowieso door de bank of rechtbank geaccepteerd wordt. Jullie lopen dus niet het risico dat jullie tot een goed plan komen, maar toch weer terug om de tafel moeten omdat de rechtbank of bank het plan onuitvoerbaar acht.

Vandaag nog contact met jullie mediator in Gorinchem

Neem vandaag de eerste stap op weg naar een goed geregelde toekomst. Neem contact op met Zorgeloosch en ontmoet jullie mediator in Gorinchem. Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in de buurt, ontdek meer bij onze mediators in Rotterdam, Den Bosch of Dordrecht.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8
“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10