Mediation in Emmen

Ons kantoor in Emmen

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Mediation Emmen: De voordelen bij echtscheiding

Een echtscheiding is een intense gebeurtenis, zowel emotioneel als praktisch komt er veel op jullie af. Met mediation in Emmen wordt je op een professionele wijze begeleidt. Tijdens de gesprekken maken jullie zelf de afspraken, wij bemiddelen en nemen jullie mee langs alle stappen:

  • Wat komt er bij het mediation traject kijken?
  • Bij wie verblijven de kinderen, en wanneer?
  • Waar gaat een ieder van jullie wonen, en hoe regel je de hypotheek?
  • Hoe gaat de financiële situatie er voor beide uit zien?
  • Wij begeleiden in al het fiscale, financiële en juridische papierwerk.

Scheiden in goed overleg dankzij mediation Emmen

Zijn jullie in staat om samen om de tafel te komen en afspraken te maken? Dan kan mediation een hele goede oplossing zijn. Een mediator helpt jullie om in gesprek met elkaar te gaan en blijven en zo tot oplossingen en afspraken te komen. Hij kent alle moeilijkheden die bij een echtscheiding komen kijken, en loodst jullie hier soepel doorheen. Hij luistert naar jullie situatie en de specifieke wensen van beide partners.

De mediator in Emmen begeleidt ieder jaar tientallen scheidingen. Hij weet wat de opties zijn en welke zaken er geregeld moeten worden. De mediator helpt jullie om jullie relatie op een waardige en evenwichtige manier af te ronden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst voor jullie alle twee.

Mediator Emmen: De alles-in-één scheidenoplossing

Bij Zorgeloosch geloven we dat je een scheiding alleen op een prettige manier af kan ronden, door alles wat erbij komt kijken in één keer te regelen. Daarom bieden we de alles-in-één scheidenoplossing, mediation voor gezamenlijke afspraken, financieel advies voor een woonoplossing voor jullie beiden, en uiteraard praktische begeleiding van alle stappen die hierbij komen kijken.

Zo helpen we jullie aan een duurzame oplossing en kunnen jullie beiden makkelijker door met je nieuwe leven.

Wat Zorgeloosch Scheiden in Emmen voor jullie kan betekenen

1. Een eigen financieel adviseur voor de beste hypotheek oplossing

Naast een ervaren mediator wordt je van begin tot eind begeleid door een financieel adviseur in scheiding. Deze helpt met het creëren van een woonoplossing voor jullie allebei. De adviseurs van Zorgeloosch Scheiden hebben een manier gevonden, waarop het makkelijker wordt voor een van jullie om in het huis te blijven wonen. Zelfs voor degene met het laagste inkomen.

2. Alle administratie geregeld: Financieel, fiscaal en juridisch

De vele experts die Zorgeloosch in huis heeft, controleren alle gemaakte afspraken tussentijds. Zo voorkom je dat jullie wensen achteraf niet haalbaar blijken of wettelijk gezien niet mogelijk zijn. We adviseren bij alle financiële zaken, zoals pensioen en verzekeringen, belastingzaken en het juridische gedeelte bij de rechtbank. Zo garanderen we dat alle afspraken die jullie maken ook echt uitgevoerd kunnen worden.

3. De kosten van een mediator in Emmen

De kosten van een scheiding kunnen nogal uiteenlopen. Naast de kosten van een mediator of advocaat heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog vele andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken, ook als jullie hiervoor meer gesprekken nodig hebben. Dat is mediation in jullie tempo.

Zorgeloosch Scheiden met MfN geregistreerd mediator Emmen

Als je in zee gaat met een mediator wil je kwaliteit, check dus of hij of zij ingeschreven staat als MfN register mediator! Maar je wilt ook weten of jullie je hier op je gemak voelen. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gaat verder dan alleen kennismaken, de mediator bespreekt gelijk alle zaken die voor jullie belangrijk zijn. Op basis van jullie situatie geeft hij een indicatie van het scheidingstraject. Ook krijg je gelijk duidelijkheid over de kosten.

Kennismaking aanvragen voor Mediator Emmen

Het eerste kennismakingsgesprek met de mediator in Emmen is altijd gratis. Dit kan gemakkelijk bij jullie thuis of op een van de locaties van Zorgeloosch Scheiden in Emmen, Coevorden, of Hoogeveen. Laat je begeleiden door een professionele mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding.

Mediation Emmen aanvragen:

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Direct advies van mediator en financieel adviseur
  • Waar en wanneer het jullie uitkomt, zonder voorrijkosten en óók in de avonduren
  • Makkelijk geregeld; laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

gesprek met partner over scheiden
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10