Mediator Almere

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed


Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Almere - Maurice Wolters

Maurice Wolters

Scheidingsbemiddelaar in Lelystad & Almere

Uit elkaar gaan, een ingrijpend proces waar veel geregeld moet worden voor jullie toekomst. Ik neem jullie stap voor stap mee naar de voor jullie best passende oplossingen. Hebben jullie kinderen? Dan hebben die een zeer belangrijke plek in jullie afspraken.

Lees meer over Maurice

Vind jouw mediator in Almere bij Zorgeloosch.

Centrum Almere - Mediator AlmereGaan jullie scheiden, dan is het van groot belang om alles goed te regelen. Zo kunnen jullie je allebei zonder zorgen op de toekomst richten. Tijdens een echtscheiding heb je vaak veel vragen en twijfels: er komt een hoop op je af. Een mediator helpt jullie om de scheiding vorm te geven op zo’n manier dat de afspraken een goede basis vormen voor jullie toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek

Zorgeloos scheiden met een mediator

Willen jullie je echtscheiding op een toekomstgerichte manier samen regelen, dan is scheiden met de hulp van een mediator een slimme keuze. Je scheiding regelen met hulp van een mediator:

 • Zorgt ervoor dat jullie samen tot de beste oplossing komen;
 • Geeft jullie de zekerheid dat jullie vooruitkomen en niet in kringetjes blijven ronddraaien;
 • Geeft jullie houvast op praktisch en emotioneel gebied en inzicht in de (financiële) mogelijkheden die jullie hebben.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediator Almere: altijd een mediator bij jou in de buurt

Mediator in Almere

Bij Zorgeloosch hebben we een groot, landelijk netwerk van mediators die gespecialiseerd zijn in mediation bij echtscheiding. Onze mediators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn allemaal MfN register mediators, wat inhoudt dat zij aantoonbaar goede kwaliteit en expertise leveren.

Gaan jullie scheiden en zoeken jullie daarom een mediator in Almere, dan koppelt Zorgeloosch jullie graag aan een mediator bij jullie in de buurt. Jullie kunnen zelf kiezen of jullie de gesprekken met de mediator op locatie of op een zelfgekozen locatie willen laten plaatsvinden. Willen jullie de mediator graag thuis ontvangen, dan is dat dus zeker mogelijk.

Mediator inschakelen? De zekerheden van Zorgeloosch

Kiezen jullie voor een mediator van Zorgeloosch, dan kiezen jullie voor deze zekerheden:

 • Gratis eerste gesprek
  Elk eerste gesprek met jullie mediator in Almere is gratis. Zo krijgen jullie vrijblijvend uitgelegd wat een mediator in jullie situatie kan betekenen en maken jullie kennis met de mediator zonder dat jullie direct aan hem vastzitten.
 • Deskundig financieel advies van een financieel adviseur is inbegrepen
  Jullie worden niet alleen bijgestaan door een mediator, maar worden bij Zorgeloosch ook altijd gekoppeld aan een financieel adviseur. Hij neemt samen met jullie je financiële situatie onder de loep en legt jullie uit wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je veel geld besparen.
 • Jullie echtscheidingsconvenant wordt goedgekeurd door de bank of rechtbank
  Onze mediators en financieel adviseurs hebben veel ervaring en weten dus precies hoe de bank en rechtbank een echtscheidingsconvenant behandelen. Met de experts van Zorgeloosch aan je zijde weet je dus zeker dat het plan dat jullie op papier zetten, wordt goedgekeurd door de bank en rechtbank.
Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Mediation in Almere: eerste gesprek altijd gratis

Mediation in Almere

Bij Zorgeloosch vinden we het vanzelfsprekend dat jullie eerst goed willen kennismaken met een mediator voordat jullie met hem in zee gaan. Je gaat immers persoonlijke zaken bespreken en een plan maken dat een belangrijke rol in jullie toekomst gaat spelen. Daarom is een eerste gesprek met een mediator in Almere altijd gratis bij Zorgeloosch.

Het eerste gesprek is niet enkel een oppervlakkig kennismakingsgesprek. Je krijgt direct de gelegenheid om vragen te stellen en advies te krijgen van iemand die al vele scheidingen begeleid heeft en weet wat de mogelijkheden en valkuilen zijn. Ook kunnen jullie direct naar jullie financiële situatie kijken met de financieel adviseur die bij Zorgeloosch altijd samenwerkt met de mediator.

Het eerste gratis gesprek zet jullie dus al op het juiste spoor om jullie scheiding op een goede, toekomstbestendige manier vorm te geven.

Gratis kennismakingsgesprek

Kom in contact met een mediator in Almere

Willen jullie een goed geregelde scheiding en kunnen jullie daarbij hulp gebruiken van een deskundige, onpartijdige expert? Kom vandaag nog in contact met jullie mediator in Almere via Zorgeloosch!

Ben je op zoek naar een locatie in de buurt van Almere, onze mediators zitten ook in:

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen