Mediator

Zijn jullie op zoek naar een mediator die jullie kan bijstaan tijdens jullie echtscheiding? Zorgeloosch Scheiden kan jullie helpen. Wij beschikken namelijk over de juiste kennis en vakkundigheid omtrent scheiden. Als scheidingsmediator kunnen wij jullie voorzien van advies, maar we kunnen ook bijstaan in het maken van afspraken en het vastleggen van die afspraken. Samen nadenken over de toekomst; dat is van groot belang willen jullie de financiële situatie na jullie scheiding goed geregeld hebben.

Financieel adviseur mediation bij scheiden

Scheidingsmediator Zorgeloosch Scheiden: wat is mediation?

Samen nadenken over de toekomst is het allerbelangrijkste bij een scheiding. Schakelen jullie een scheidingsmediator als Zorgeloosch Scheiden in, dan worden jullie gedwongen samen te zoeken naar goede oplossingen. Als mediator bij een echtscheiding zorgen wij ervoor dat jullie blijven communiceren. Wij geloven er namelijk heilig in dat gezamenlijk contact ervoor zorgt dat jullie de beste beslissingen maken en dus de best mogelijke resultaten boeken.

Zorgeloosch scheiden

 1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
 2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
 3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
 4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
 5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
 6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
 7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

Wat mag je verwachten van een vakkundige mediator bij een echtscheiding?

Een vakkundige mediator van Zorgeloosch Scheiden zorgt er niet alleen voor dat jullie de juiste inhoudelijke kennis wordt bijgebracht over een scheiding. Wij zorgen er ook voor dat we een actieve rol aannemen in de gesprekken. Op die manier stimuleren we jullie te blijven praten. Treden wij op als scheidingsmediator, dan kun je van ons verwachten:

 • dat jullie dezelfde informatie krijgen;
 • dat jullie wensen voorop staan;
 • dat jullie allebei duidelijke uitleg krijgen;
 • dat jullie beiden jullie standpunten en visie mogen uiten;
 • dat jullie een gelijke machtsverhouding hebben;
 • dat jullie tot een goede oplossing komen waar jullie beiden achter staan.

Scheiden: advocaat of mediator?

Scheiden is een emotionele gebeurtenis waarbij ook nog eens veel zaken moeten worden geregeld. Kiezen jullie voor een mediator of advocaat bij scheiden? Ze willen beiden afspraken duidelijk op papier zetten. Er is echter een groot verschil. De advocaat werkt voor één partij, de mediator werkt bij een scheiding voor jullie allebei. Kiezen jullie voor een mediator bij jullie echtscheiding, dan is dat positief voor het welzijn van kinderen, kunnen jullie je makkelijker op de toekomst richten en wordt er aandacht besteed aan jullie verwerkingsproces. Schakelen jullie een mediator in bij scheiden, dan leggen jullie dus een stevige basis voor de toekomst.

mediation zorgeloosch kosten

Vechtscheiding voorkomen?

Als jullie een vechtscheiding willen voorkomen, is het inschakelen van een mediator bij een scheiding een goede keuze. De mediator is neutraal, voorkomt en vermindert conflicten, zet het belang van eventuele kinderen voorop en zorgt voor een sterke basis voor de toekomst, zowel voor jullie als voor jullie kinderen. Daarbij creëer je ook nog eens een betere relatie met je ex-partner. Wil je graag je scheiding goed regelen? Een vrijblijvend intakegesprek bij Zorgeloosch Scheiden is zo geregeld. Wij bespreken jullie persoonlijke situatie, maar beantwoorden ook eventuele vragen. Geven jullie je wensen door aan Zorgeloosch Scheiden, dan kijken wij hoe we voor jullie de beste afspraken kunnen maken. Op basis van ons intakegesprek maken wij een voorstel voor een persoonlijk plan van aanpak. Het intakegesprek verplicht jullie overigens tot niets. Interesse? Neem contact met ons op en bel 085 0482 771.

 

“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9