Mediation in Horst aan de Maas

Horst aan de Maas mediation

Ons kantoor in Horst aan de Maas

088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Marco van Nus: mediator in Horst aan de Maas

Scheidingsbemiddelaar in Horst aan de Maas, Uden & Venlo

Ik help jullie als scheidingsbemiddelaar op een gestructureerde manier afspraken te maken. Alle onderwerpen komen aan bod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de woning, het pensioen en de zorgverdeling van de kinderen. Stap voor stap werken we toe naar een nieuwe toekomst voor jullie beiden, met een goed, toekomstbestendig convenant.

mediator Marco van Nus

Wil je met hulp van een mediator in Horst aan de Maas uit elkaar gaan?

Bij Zorgeloosch kun je terecht voor de alles-in-één scheidenoplossing. We bieden hierin niet alleen mediation, maar ook direct financieel advies voor zaken als jullie hypotheek. De mediator neemt je mee langs alle stappen van de scheiding en helpt je met het convenant en ouderschapsplan. Onze financieel echtscheidingsadviseur regelt de hypotheek en zoekt met jullie naar de beste woonoplossing voor beide partners.

In goed overleg uit elkaar met mediation Horst aan de Maas

Je scheiding regelen via mediation in Horst aan de Maas, betekent dat jullie je scheiding professioneel en met aandacht regelen. Als je als echtpaar niet meer met elkaar kan of wil praten, dan wordt vaak een advocaat ingeschakeld. Deze behartigt de belangen van één van beide partners, waardoor je een sfeer krijgt van ieder voor zich en alles langer duurt en dus meer kost. Met mediation voorkom je een vechtscheiding, zo zorgen we dat jullie in goed overleg een eigen toekomst tegemoet gaan.

De neutrale mediator zorgt dat jullie in gesprek gaan én blijven

Tijdens een scheiding moet je veel zaken regelen en keuzes maken die impact hebben op jullie verdere toekomst. Terwijl dit een periode is waarin er veel op je afkomt en je extra behoefte hebt aan rust en overzicht. Een mediator helpt je om alles wat bij een scheiding komt kijken op een rijtje te zetten. Zodat alles de juiste aandacht krijgt.

De mediator in Horst aan de Maas heeft ruime ervaring met het begeleiden van partners die uit elkaar gaan. Hij weet welke moeilijkheden erbij komen kijken. Als neutrale partij zorgt hij dat de wensen van jullie allebei aan bod komen, en jullie gezamenlijk afspraken kunnen maken.

Wat is de rol van een mediator in Horst aan de Maas?

Een mediator is er om jullie volledige scheiding in harmonie te laten verlopen. Hij of zij gaat met jullie om tafel om alle stappen van de scheiding door te nemen. Onze mediator in Horst aan de Maas weet hoe belangrijk het is om samen in gesprek te blijven, alleen zo kun je samen tot goede afspraken komen die de basis vormen voor een duurzame toekomst apart van elkaar.

Jullie bepalen zelf de inhoud, wij geven advies en wij: 

 • Bespreken hoe het scheidingstraject eruit ziet
 • Adviseren over een woonoplossing voor jullie beiden
 • Schetsen jullie toekomstige financiële situatie
 • Leggen jullie afspraken over de kinderen vast
 • Nemen het juridische regelwerk uit handen

Mediation Horst aan de Maas: De alles-in-één scheidenoplossing

Een scheiding omvat meer dan alleen uit elkaar gaan. Je moet de woning verdelen, de zorg voor je kinderen blijft doorgaan en ook je financiën wil je op orde houden. Daarom bieden wij een alles-in-één scheidenoplossing met aandacht voor jullie complete situatie.

1. De zorg voor de kinderen

Hoe vertel je het de kinderen?
Onze mediators weten dat dit een van de lastigste dingen is tijdens een scheiding, en geven tips over het brengen van deze boodschap. Vervolgens maken jullie samen een ouderschapsplan, waarin staat hoe jullie de zorg voor de kinderen verdelen. Er is uitgebreid aandacht voor het vinden van een passende omgangsregeling voor jullie.

2. Een woonoplossing voor jullie allebei

 • Kan ik in het huis blijven wonen?
 • Kan ik het huis op één naam zetten?
 • Hoe verdelen we de overwaarde?

Met onze SnelWonenScan kijken we in het eerste gesprek al naar jullie woonwensen. Onze financieel adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken bij scheiding en vinden woonoplossingen die anders onhaalbaar zijn.

3. Een heldere financiële toekomst

Naast de hypotheek en eigendommen, zijn er nog een aantal zaken te verdelen. Onze financieel adviseur helpt jullie o.a. bij:

 • Partner- en kinderalimentatie
 • Pensioen na scheiding
 • Verzekeringen
 • Schulden en spaar- en beleggingsrekeningen 
 • Het schetsen van jullie toekomstige financiële situatie

4. Papierwerk gecontroleerd

Onze binnendienst weet precies welk papierwerk er om de hoek komt kijken. Zij zorgen dat jij helder hebt welke juridische, fiscale en financiële documenten er moeten komen, en controleren alles zodat dit gedeelte sneller en nauwkeuriger gebeurd, dat scheelt tijd én kosten.

De kosten van mediator Horst aan de Maas

Uiteraard wil je ook weten wat die kosten dan zijn. Of je de scheiding nu regelt via een mediator of advocaat, in de meeste gevallen wordt de rekening gepresenteerd als uurtje factuurtje. Het gemiddelde uurtarief van een advocaat ligt aanzienlijk hoger dat van een mediator. In beide gevallen kun je voor onaangename verrassingen komen te staan.

Daarom hanteren wij een all-in tarief gebaseerd op jullie situatie. Zo weet je van te voren precies wat de kosten van mediation Horst aan de Maas zijn. En dat is inclusief financieel advies, juridische afhandeling én nazorg.

Zorgeloosch Scheiden met mediation Horst aan de Maas

Met Zorgeloosch Scheiden kies je voor dé specialist in scheiden. We combineren onze landelijke expertise met een lokale aanpak dankzij professionele mediators door het hele land. En we gaan verder dan alleen mediation. Zo hebben we een team van juristen en service medewerkers die voor je aan de slag gaan, om ervoor te zorgen dat alle aanvragen bij bank, notaris en rechtbank vlot verlopen.

Een kennismaking met de mediator Horst aan de Maas aanvragen?

In het gratis kennismakingsgesprek legt de mediator in Horst aan de Maas alle stappen uit. Daarbij schuift er een financieel adviseur scheiding aan, die geeft direct inzicht in jullie toekomstige woonmogelijkheden en financiële situatie. De mediator geeft aan de hand van jullie situatie een all-in tarief. Of je nu twee of tien gesprekken nodig hebt, dat maakt niet uit. De gesprekken zijn gemakkelijk bij jullie thuis, of op een neutrale locatie van Zorgeloosch Scheiden in Horst aan de Maas. Daarbij is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
Doe hier je aanvraag voor een mediator in Horst aan de Maas.


Ben je op zoek naar een locatie in de buurt van Horst aan de Maas, onze mediators zitten ook in:

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Vrouw aan de telefoon
“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9
“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Mediator:
Nina Tillema
10