Mediation in Venray

Venray mediation

Ons kantoor in Venray

088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Mediator Venray helpt je bij je scheiding

Woon je in Venray en zoek je een mediator? Zorgeloosch Scheiden helpt je hierbij. Wij doen namelijk ook mediation in Venray. De ervaren mediator in Venray helpt jullie om deze periode zo goed mogelijk door te komen en zo veilig en goed mogelijk uit elkaar te gaan.

Wanneer mediation aanvragen in Venray?

Stel je ligt in een scheiding en woont in Venray. Dat is heel vervelend voor beide partijen en heeft een fikse impact op jullie leven. Misschien willen jullie elkaar het liefst nooit meer zien, maar er moet nog heel veel geregeld worden. Bij gevallen als deze wil je toch het liefst een neutraal iemand erbij hebben zitten omdat er bij een scheiding veel belangrijke zaken geregeld moeten worden. Dan kun je beter een mediator aanvragen in Venray.

Wat doet een mediator?

Een mediator in Venray kan je snel helpen om als neutrale partij te opereren en goede afspraken te maken. Al mochten jullie een vechtscheiding hebben, dan kan de mediator er nog voor zorgen dat belangrijke zaken rondom bijvoorbeeld de kinderen of het huis goed geregeld worden. De mediator zorgt ervoor dat jullie allebei je verhaal kunnen doen en kan vervolgens op een zakelijke, neutrale manier naar alles kijken. De afspraken worden vervolgens vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

De mediator in Venray regelt ook praktische administratieve zaken zoals alles afhandelen bij de gemeente of de rechtbank. Zo weet jullie zeker dat de belangen goed behartigd worden en dat een neutrale partij de emoties (tijdelijk) op een lager pitje kan zetten. Verder zorgt dit er ook voor dat als eenmaal alles afgehandeld is, je niet met administratieve blunders te maken krijgt en weer met elkaar om tafel moet gaan zitten.

Mediation Venray: Waarom kiezen voor Zorgeloosch Scheiden?

De financieel adviseur scheiding en mediator Venray van Zorgeloosch Scheiden organiseren eerst een gratis gesprek waar jullie kennis maken en de eerste stappen bespreken. Om het allemaal maar even samen te vatten. De financieel adviseur en scheidingsmediator in Venray doen het volgende voor jullie:

 • Samen overleggen welke stappen jullie gaan nemen.

 • Alle afspraken vastleggen in een scheidingsconvenant.

 • Helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan.
  Hoe ga je bijvoorbeeld verder als gescheiden ouders en vertel je alles aan de kinderen? Maak je een omgangsregeling of kies je co-ouderschap? Mediation Venray helpt hierbij.

 • Toekomstige financiën helder maken.
  Voor allebei vaak het grootste punt van onzekerheid dat zo snel mogelijk geregeld moet worden. Dan heb jullie meer rust om de rest te regelen. Samen met onze financiële partner geeft de mediator in Venray jullie helderheid over alle financiële zaken die bij een scheiding komen kijken. Van kinder- en partneralimentatie tot verzekeringen, het eventuele verdelen van het vermogen, eventueel pensioen na scheiding, wat te doen als je een bedrijf hebt en hoe dat qua belastingen werkt.

 • Zorgen dat iedereen een dak boven het hoofd heeft.
  Naast de mediator komt ook een financieel hypotheekadviseur van Zorgeloosch Scheiden helpen. Samen kijken jullie naar waar iedereen moet gaan wonen en hoe alles met de oude hypotheek voor het huidige huis geregeld moet worden. En de eventuele nieuwe hypotheek na scheidingvoor de woning van degene die vertrekt.
  Deze adviseur heeft ook jarenlange ervaring. Dankzij onze officiële samenwerking met banken als Rabobank en de ING staan we daar te boek als specialisten in zulke gevallen.

 • De administratieve afhandeling regelen
  Met onze hulp leveren jullie eenvoudig al het benodigde papierwerk aan. De juristen checken of alle documenten kloppen, zodat alles correct wordt ingediend. Dat scheelt tijd en extra kosten bij bijvoorbeeld de notaris, de bank of de rechtbank. Achteraf hoef je ook geen dingen aan te passen.
  Op deze manier geven we een zo duidelijk mogelijk beeld van jullie toekomstige situatie en nemen we een hoop werk uit handen.

Wat kost een mediator Venray?

Nu vraag je je vast af, hoeveel kost mediation in Venray? Is er zoiets als een voordelige scheiding? Moet ik er geen advocaat bijhalen? Terechte vragen uiteraard. Je kan je scheiding regelen met een advocaat of met een mediator. Het uurtarief van een advocaat in Venray ligt gemiddeld een stuk hoger dan dat van een mediator in Venray. Verder duurt het via een advocatenkantoor uit Venray meestal langer, omdat die het onderste uit de kan zal willen halen voor zijn klant. Een mediator in Venray is er juist om zo snel mogelijk de beste oplossing voor beide partijen te vinden.

Daarnaast heb je te maken met een aantal vaste kosten voor notaris en rechtbank. Hebben jullie een eigen huis, dan komt daar ook een hypotheekadviseur bij kijken. Om verrassingen te voorkomen, hanteren we bij Zorgeloosch Scheiden daarom een vast all-in tarief. Ongeacht hoeveel gesprekken jullie nodig hebben.

Een mediator aanvragen in Venray

Willen jullie mediation in Venray aanvragen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan zodat de mediator en financieel adviseur bij jullie thuis, of op locatie van Zorgeloosch Scheiden in Venray kunnen komen.

Mediator Venray aanvragen:

 • Eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
 • Makkelijk: laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Direct advies van mediator en SnelWonenScan door financieel adviseur

Je vindt de mediators van Zorgeloosch Scheiden ook in:

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

gesprek met partner over scheiden
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8
“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10