Mediation in Ridderkerk

ridderkerk

Ons kantoor in Ridderkerk

Kolenbranderstraat 20 G
2984AT Ridderkerk
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wil je scheiden met een mediator in Ridderkerk?

Het is belangrijk je scheiding op een goede manier te regelen. Zo werk je samen aan een goede basis voor de toekomst. Een mediator helpt jullie in deze moeilijke periode om samen tot afspraken te komen, waardoor jullie op een gelijkwaardige manier aan een nieuwe start kunnen beginnen.

De mediators van Zorgeloosch Scheiden hebben ruime ervaring in het begeleiden van echtscheidingen. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een  eerste kennismakingsgesprek aan.

Mediation Ridderkerk: Scheiden in goed overleg

Zijn jullie in staat om samen om de tafel te komen en afspraken te maken? Dan kan mediation een hele goede oplossing zijn. De mediator in Ridderkerk begeleidt ieder jaar tientallen scheidingen. Hij weet wat de opties zijn en welke zaken er geregeld moeten worden. Een mediator helpt jullie om in gesprek met elkaar te gaan en blijven en zo tot oplossingen en afspraken te komen. Hij kent alle moeilijkheden die bij een echtscheiding komen kijken, en loodst jullie hier soepel doorheen. Hij luistert naar jullie situatie en de specifieke wensen van beide partners. De mediator helpt jullie om jullie relatie op een waardige en evenwichtige manier af te ronden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst voor jullie alle twee.

Voordelen van mediation Ridderkerk bij echtscheiding

Een echtscheiding is een intense gebeurtenis, zowel emotioneel als praktisch komt er veel op jullie af. Met mediation in Ridderkerk wordt je op een professionele wijze begeleidt. Wij bemiddelen de gesprekken waarin jullie zelf de afspraken maken.

Wij houden het overzicht en werken alle stappen af:

  • Wat komt er bij het mediation traject kijken?
  • Hoe gaat de financiële situatie er voor beide uit zien?
  • Waar gaat een ieder van jullie wonen, en hoe regel je de hypotheek?
  • Bij wie verblijven de kinderen, en wanneer?
  • Wij begeleiden in al het fiscale, financiële en juridische papierwerk.

De alles-in-één scheidenoplossing, mediation Ridderkerk

Bij Zorgeloosch geloven we dat je een scheiding alleen op een prettige manier af kan ronden, door alles wat erbij komt kijken in één keer te regelen. We bieden hiervoor de alles-in-één scheidenoplossing aan:mediation voor gezamenlijke afspraken; financieel advies voor een woonoplossing voor jullie beiden; en uiteraard praktische begeleiding van alle stappen die hierbij komen kijken.

Zo helpen we jullie aan een duurzame oplossing en kunnen jullie beiden makkelijker door met je nieuwe leven.

Wat je van Zorgeloosch Scheiden Ridderkerk mag verwachten

1. De kosten van een mediator in Ridderkerk

De kosten van een scheiding kunnen nogal uiteenlopen. Naast de kosten van een mediator of advocaat heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog vele andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken, ook als jullie hiervoor meer gesprekken nodig hebben. Dat is mediation in jullie tempo.

2. Het beste advies voor jullie woning

Naast een ervaren mediator wordt je van begin tot eind begeleid door een financieel echtscheidingsadviseur. Deze helpt met het creëren van een woonoplossing voor jullie allebei. De adviseurs van Zorgeloosch Scheiden hebben een manier gevonden, waarop het makkelijker wordt voor een van jullie om in het huis te blijven wonen. Zelfs voor degene met het laagste inkomen.

3. Juridisch, fiscaal en financieel geregeld

De vele experts die Zorgeloosch in huis heeft, controleren alle gemaakte afspraken tussentijds. Zo voorkom je dat jullie wensen achteraf niet haalbaar blijken of wettelijk gezien niet mogelijk zijn. We adviseren bij alle financiële zaken, zoals pensioen en verzekeringen, belastingzaken en het juridische gedeelte bij de rechtbank. Zo garanderen we dat alle afspraken die jullie maken ook echt uitgevoerd kunnen worden.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator in de buurt!

Vrouw aan de telefoon

Zorgeloosch Scheiden met MfN geregistreerd mediator Ridderkerk

Als je in zee gaat met een mediator wil je kwaliteit, ofwel een MfN register mediator. Maar je wilt ook weten of jullie je hier op je gemak voelen. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprekaan. Dit gaat verder dan alleen kennismaken, de mediator bespreekt gelijk alle zaken die voor jullie belangrijk zijn. Op basis van jullie situatie geeft hij een indicatie van het scheidingstraject. Ook krijg je gelijk duidelijkheid over de kosten.

Kennismaking aanvragen voor Mediator Ridderkerk

Kennismaken met onze mediator in Ridderkerk? Het eerste vrijblijvende gesprek is altijd gratis. Laat je begeleiden door een professioneel mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding. De afspraak kan bij jullie thuis of op de locatie van Zorgeloosch Scheiden in Ridderkerk, Rotterdam of Dordrecht.

Mediation Ridderkerk aanvragen:

  • Direct advies van mediator en financieel adviseur
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Waar en wanneer het jullie uitkomt, zonder voorrijkosten en óók in de avonduren
  • Makkelijk geregeld; laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen

“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9