Mediation in Leiden Pompenweg

mediation leiden

Ons kantoor in Leiden Pompenweg

Pompoenweg 9
2321DK Leiden
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Vind hier een mediator in Leiden voor jullie scheiding

Een scheiding is naar, dat snapt iedereen. Maar je komt er pas echt achter als je er zelf in zit. De ervaren mediators van Zorgeloosch Scheiden weten waar je in zit. Ze hebben begrip voor de emotie en verstand van zaken voor alle praktische zaken die erbij komen kijken. Zij bieden een Alles-in-één scheidenoplossing, door mediation te combineren met financieel advies. Jullie scheiding wordt op persoonlijk en emotioneel vlak verzorgd. En regelen we de financiële en administratieve kant, compleet met hypotheek, alimentatie en juridische afwikkeling.

De alles-in-één oplossing voor je scheiding van Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden combineert haar landelijke expertise met vakkundige mediators in Leiden. Zo ontzorgen we jullie in alles wat er bij de scheiding komt kijken. De mediator is jullie vaste aanspreekpunt, met een heel team eromheen om alles zo goed en vlot mogelijk af te handelen. Met als doel dat jullie ieder weer op een positieve manier verder kunnen.

Ons team helpt jullie met de Alles-in-één scheidenoplossing:

 • Mediator Leiden: Begeleidt de scheiding en is jullie vaste aanspreekpunt
 • Financieel adviseur: Regelt hypotheek en geeft financieel en fiscaal advies
 • Servicemedewerker: Onderhoudt de aanvragen bij notaris, rechtbank en gemeente
 • Onze eigen jurist: Controleert alle documenten op juistheid en haalbaarheid

Mediation in Leiden zorgt voor begrip bij uit elkaar gaan

Niemand trouwt met de bedoeling om ooit weer te gaan scheiden. Toch ben je echt niet de enige. Elk jaar zijn er weer tienduizenden stellen die gaan scheiden.

Voor elk van hen is het anders, maar één ding staat vast: Het is een ingrijpende gebeurtenis. Begrijpelijk dus, als je niet alles overziet. Jullie hebben veel beslissingen te nemen met flinke impact op jullie verdere levens. Daarbij kun je de hulp van een professional wel gebruiken. Onze mediator in Leiden helpt jullie om je scheiding tot een goed einde te brengen. Jullie gaan samen om tafel, waarbij de mediator als neutrale partij optreedt. Vanuit zijn ervaring wijst hij de weg in de mogelijkheden. Jullie maken uiteindelijk zelf de afspraken.

Wat kost een mediator in Leiden?

De kosten van een scheiding kunnen aardig verschillen, waardoor je van te voren niet weet waar je aan toe bent. Een belangrijke factor is of jullie samen nog door één deur kunnen. Vaak wordt er bij een echtscheiding namelijk meteen aan een advocaat gedacht. Maar als jullie bereid zijn samen te overleggen, is een mediator een veel voordeligere optie.

 • Per uur vraagt een mediator een lager tarief dan van een advocaat.
 • Een advocaat voordeel heeft als de scheiding langer duurt, mediation werkt juist de-escalerend.
 • Door goed overleg worden er sneller afspraken gemaakt.

Bij Zorgeloosch geniet je daarbij van de volgende voordelen:

 • Een mediator met een financieel adviseur en juridische ondersteuning.
 • Geen verrassingen: Een van te voren bepaald vast laag tarief.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Vrouw aan de telefoon

Waarom kiezen voor mediation Leiden bij echtscheiding?

De scheidingsmediator in Leiden begeleidt jullie op een gestructureerde manier. Zo hoeven jullie niet zelf alles in de gaten te houden, tijdens deze hectische tijd. In het eerste gratis gesprek maken jullie kennis met de mediator en de financieel adviseur. Zij brengen jullie situatie in kaart, en beantwoorden vragen. De financieel adviseur doet de SnelWonenScan, om te kijken of jullie woonwensen haalbaar zijn. Daarnaast bespreekt de mediator wat jullie van het mediation traject kunnen verwachten.

Alles Zorgeloosch geregeld met mediation Leiden.

 • Hoe gaan jullie uit elkaar?
  • We maken afspraken over het verdelen van eigendommen.
  • Samen stellen we het echtscheidingsconvenant op.
 • Wat zijn jullie woonwensen?
  • We regelen de hypotheek voor de huidige én nieuwe woning.
 • Waar spelen de kinderen na de scheiding?
  • We adviseren in het kiezen van een passende omgangsregeling.
  • Samen stellen we het ouderschapsplan op.
 • Wat betekent de scheiding voor jullie financiële situatie?
  • We geven inzicht in de financiën na de scheiding.
  • We berekenen de kinder- en partneralimentatie
 • Extra: We begeleiden én controleren al het financiële, juridische en fiscale papierwerk

Mediator Leiden aanvragen?

Vraag gratis een kennismakingsgesprek aan voor mediation in Leiden. Samen met de financieel adviseur komt hij langs waar jullie willen: thuis of op de locatie van Zorgeloosch Scheiden in Leiden. In het vrijblijvende gesprek vertelt de mediator over zijn werkwijze en wat jullie mogen verwachten. De financieel adviseur geeft advies over jullie woonwensen. Uiteraard is er ruimte voor jullie vragen. Kom nu in contact met jouw mediator Leiden en plan een afspraak in.

De mediators van Zorgeloosch Scheiden zitten altijd in de buurt. In de regio van Leiden vind je ons onder andere ook in:

 

“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9
“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9