Mediator Tilburg

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Tilburg - Swaas van Heck

Swaas van Heck

Scheidingsbemiddelaar in Tilburg & Breda & Bergen op Zoom & Roosendaal

De manier van scheiden heeft meer effect dan de scheiding an sich, vooral op de kinderen. Ik help jullie graag bij het proces van “samen scheiden”. Scheidingsbemiddeling gaat om het overhouden van een gezonde basis na het uit elkaar gaan. Dat is zeker van belang voor de kinderen, als die in het spel zijn. Die staan voor mij op nummer één. Doel moet zijn om de impact van een scheiding zo klein mogelijk te maken voor kinderen.

Lees meer over Swaas

De mediator in Tilburg voor je scheiding

Oude Markt Tilburg - Mediator TilburgEen scheiding is een ingrijpende verandering in je leven. Het is daarom zaak je scheiding goed te regelen, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien. Bij Zorgeloosch vind je snel een betrouwbare mediator in Tilburg en is het eerste gesprek met jullie mediator altijd gratis.

Gratis kennismakingsgesprek

Je scheiding in Tilburg goed geregeld met hulp van een mediator

Een mediator helpt jullie om duidelijke afspraken te maken en vast te leggen over de scheiding en vooral over jullie leven na de scheiding. Samen geven jullie vorm aan jullie leven na de scheiding. De mediator heeft geen beslissende, maar een begeleidende rol: hij heeft al veel scheidingen begeleid en weet dus wat de moeilijkheden en de mogelijkheden zijn. Hij helpt jullie knopen door te hakken door alle opties duidelijk op een rijtje te zetten. Hij buigt zich samen met jullie over jullie specifieke situatie en past zijn kennis toe om jullie te adviseren over de mogelijkheden die jullie hebben.

Het uitgangspunt van mediation bij scheiding is altijd dat jullie samen een plan voor de toekomst maken dat realistisch is en waar jullie allebei achter kunnen staan. Zo leggen jullie de basis voor een zekere toekomst zonder zorgen en onzekerheden.

Gratis kennismakingsgesprek

Onpartijdige hulp bij jullie scheiding

Mediator in Tilburg

Een mediator bij echtscheiding inschakelen is iets anders dan een advocaat inschakelen. Een advocaat is partijdig: hij wordt ingeschakeld door een van de partners en staat dus ook aan zijn of haar kant.

Gaan jullie scheiden en kiezen jullie voor een mediator, dan zorgt die mediator ervoor dat jullie niet tegenover elkaar komen te staan, maar dat jullie juist samen aan tafel gaan. Bij de mediator aan tafel maken jullie in overleg samen afspraken voor de toekomst. Jullie krijgen dus niets opgelegd zoals in de rechtbank, maar beslissen zelf over jullie toekomst.

De rol van een mediator bij scheiding kun je zien als een soort wegwijzer: hij beslist niet waar jullie heen gaan, maar geeft aan wat de mogelijkheden zijn en begeleidt jullie zo de juiste kant op. Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in de buurt, ontdek meer bij mediator Roermond.

Gratis kennismakingsgesprek

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Mediator Tilburg: daarom kies je voor een mediator van Zorgeloosch

Mediation Tilburg

Steeds meer mensen komen bij een mediator van Zorgeloosch uit als ze een mediator in Tilburg of omgeving zoeken. Dat is niet voor niks:

 • Jullie eerste gesprek is altijd gratis
  Jullie eerste gesprek bij jullie mediator is gratis. Dat maakt dat jullie eerst kunnen kennismaken, zodat jullie er zeker van zijn dat jullie een mediator in de arm nemen waar jullie je goed bij voelen.
 • Altijd een mediator bij jullie in de buurt, bijvoorbeeld mediation in Tilburg
  Zorgeloosch heeft een landelijk netwerk van MfN register mediators. Ook in Tilburg heeft Zorgeloosch dus een geschikte mediator voor jullie. Zorgeloosch helpt jullie om een goede mediator te kiezen: wij hebben de voorselectie al gemaakt en werken enkel met professionele en ervaren register mediators.
 • Jullie krijgen ook direct financieel advies
  Wat uniek is aan de aanpak van Zorgeloosch: jullie worden niet alleen gekoppeld aan een ervaren mediator, maar ook aan een financieel adviseur. Hij buigt zich samen met jullie over de financiële situatie en legt uit welke mogelijkheden jullie hebben. Vaak beginnen we met de vraag: wat is er mogelijk met de huidige hypotheek? Kan een van ons in het huis blijven wonen? Dankzij de financieel adviseur zijn de plannen die je uitdenkt met de mediator altijd financieel haalbaar.
 • Jullie echtscheidingsconvenant wordt gegarandeerd goedgekeurd door de (recht)bank
  Een scheidingsplan dat je met de hulp van een mediator en financieel adviseur van Zorgeloosch opstelt, wordt altijd goedgekeurd door de bank en rechtbank. Je loopt dus niet het risico dat je een zorgvuldig uitgedacht plan weer moet gaan herzien, wat extra tijd, moeite en frustratie kost.
Gratis kennismakingsgesprek

Gratis eerste gesprek aanvragen bij een mediator in Tilburg

Willen jullie je op het leven na de scheiding richten en jullie leven straks bouwen op een zekere, goed doordachte basis waar jullie allebei achter staan? Schakel dan een mediator in Tilburg in voor jullie scheiding. Vraag vandaag nog het eerste gratis gesprek aan via Zorgeloosch.

Onze mediators staan door het hele land voor je klaar. Je vindt ons ook in Den Bosch, Eindhoven en Breda

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen