Ervaren begeleiding bij jouw scheiding
Ik begeleid jullie stap voor stap bij jullie scheiding. We doen alles in de juiste volgorde en nemen de tijd voor iedere stap. Van ouderschapsplan tot het regelen van de hypotheek.

Plan een kennismaking met Shabnam

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Shabnam Gangadien en ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Hoofddorp. Uit ervaring weet ik dat een scheiding een moeilijke en emotionele periode is. Je wilt het zo snel mogelijk achter je laten en door met je leven.

Als moeder van een zoontje, weet ik ook dat je altijd het beste wil voor je kind. Ik help jullie daarom graag bij een oplossing waarin jullie je allemaal (inclusief de kinderen) kunnen vinden.

Neutrale derde

Een scheiding gaat vaak gepaard met vele emoties. Dit zorgt ervoor dat je moeilijker naar elkaar kunt luisteren en soms dingen zegt die je eigenlijk niet had willen zeggen. Een goed gesprek met elkaar voeren wordt dan lastig. Ik ben er als neutrale derde om de gesprekken in goede banen te leiden en de angel eruit te halen.

En verder…

Naast de gesprekken in goede banen leiden, geef ik jullie de kennis en handvatten die nodig zijn om goede afspraken te maken. Hierin bewaak ik dat alles ‘eerlijk’ verloopt. Je wilt natuurlijk niet jezelf of je (ex-)partner benadelen.

De afspraken verwerk ik vervolgens in het (ouderschapsplan en) echtscheidingsconvenant. Ook het juridische traject wordt door ons verzorgd tot aan de inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten over het traject? Of wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10