mediator Shabnam Gangadien

Shabnam Gangadien

Ervaren begeleiding bij jouw scheiding
Ik begeleid jullie stap voor stap bij jullie scheiding. We doen alles in de juiste volgorde en nemen de tijd voor iedere stap. Van ouderschapsplan tot het regelen van de hypotheek.

Plan een kennismaking met Shabnam

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Shabnam Gangadien en ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Hoofddorp. Uit ervaring weet ik dat een scheiding een moeilijke en emotionele periode is. Je wilt het zo snel mogelijk achter je laten en door met je leven.

Als moeder van een zoontje, weet ik ook dat je altijd het beste wil voor je kind. Ik help jullie daarom graag bij een oplossing waarin jullie je allemaal (inclusief de kinderen) kunnen vinden.

Neutrale derde

Een scheiding gaat vaak gepaard met vele emoties. Dit zorgt ervoor dat je moeilijker naar elkaar kunt luisteren en soms dingen zegt die je eigenlijk niet had willen zeggen. Een goed gesprek met elkaar voeren wordt dan lastig. Ik ben er als neutrale derde om de gesprekken in goede banen te leiden en de angel eruit te halen.

En verder…

Naast de gesprekken in goede banen leiden, geef ik jullie de kennis en handvatten die nodig zijn om goede afspraken te maken. Hierin bewaak ik dat alles ‘eerlijk’ verloopt. Je wilt natuurlijk niet jezelf of je (ex-)partner benadelen.

De afspraken verwerk ik vervolgens in het (ouderschapsplan en) echtscheidingsconvenant. Ook het juridische traject wordt door ons verzorgd tot aan de inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten over het traject? Of wat ik specifiek voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10
“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8