Mediation in Veldhoven

Veldhoven mediation

Ons kantoor in Veldhoven

088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Onze bemiddelaar(s) in Veldhoven

Mediator Veldhoven helpt je bij je scheiding

Ben je op zoek naar een mediator Veldhoven om jullie scheiding op professionele wijze te begeleiden? De mediators van Zorgeloosch Scheiden helpen jullie in deze periode met raad en daad. Als ervaren bemiddelaars gaan zij samen met jullie de afspraken vastleggen voor de scheiding. Deze vormen de basis van een nieuwe toekomst voor ieder van jullie.

scheiden bij een geregistreerd partnerschap

Waarom mediation bij scheiding helpt

Bij mediation is het belangrijk dat jullie samen kunnen overleggen. Onze MfN register mediator in Veldhoven neemt jullie mee langs alle vraagstukken die bij een scheiding komen kijken. Daarbij begeleidt hij het gesprek op neutrale wijze, zodat jullie tot wederzijdse afspraken kunnen komen. Je kunt erop vertrouwen dat alles behandelt wordt, en jullie hebben de ruimte je te richten op de inhoud. Zo krijg je afspraken waar je beide achter staat, en die makkelijker stand houden in de toekomst.

Zorgeloosch Scheiden mediation: 

  • Onpartijdig: Behartigt de belangen van jullie allebei in plaats van één van jullie
  • Kinderen: Aandacht voor de kinderen en jullie verdeling als gescheiden ouders
  • Woning: Een woonoplossing voor ieder van jullie
  • Financiën: Advies over hypotheek, financiën, belastingaangifte en verzekeringen
  • Geregeld: Van de juridische afhandeling tot een nazorgpakket

Mediation Veldhoven: de alles-in-één scheidenoplossing

Bij Zorgeloosch Scheiden helpen we je van A tot Z met alles wat bij een scheiding komt kijken. We hebben de alles-in-één scheidenoplossing ontwikkeld. Onze mediator in Veldhoven helpt jullie op professionele wijze het huwelijk af te sluiten. Naast de mediator krijg je hulp van een financieel adviseur. Deze kijkt met jullie naar de hypotheek en zorgt voor alles omtrent financiën en hypotheek bij scheiden.

Wat kost een mediator Veldhoven?

Een scheiding kun je regelen via een advocaat of een mediator. Als je beiden een advocaat in de arm neemt lopen de kosten snel op, en zelfs met een gezamenlijke advocaat ben je vaak duurder uit. Het uurtarief van een mediator ligt gemiddeld namelijk een stuk lager.

Bij Zorgeloosch hanteren we een all-in tarief, zodat je van te voren precies weet waar je aan toe bent. Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek bespreken we jullie situatie en de kosten van de meditation, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Mediation in Veldhoven? De voordelen van Zorgeloosch Scheiden

Onze mediator in Veldhoven weet als geen ander dat een scheiding complexer is dan je zou willen. Het is een emotionele achtbaan waarbij je afscheid neemt van een liefde die ooit was. Tegelijkertijd komen er financiële en praktische zaken op je af die gevolgen hebben voor je meest essentiële levensbehoeften. Je woning, de zorg en tijd voor je kinderen, je financiële situatie. Een mediator kent de moeilijkheden van een scheiding en helpt je aan oplossingen met oog voor beide partners én jullie kinderen.

Dit is wat je van onze mediator kan verwachten:

1. Ieder een woning na de scheiding

Als je duidelijkheid hebt over je woning, heb je meer rust en aandacht over. Daarom creëren we in het eerste gesprek duidelijkheid over jullie woonwensen. Onze financieel adviseur bespreekt de mogelijkheden en regelt alles omtrent de huidige en nieuwe hypotheek. Vanwege onze uitgebreide ervaring en samenwerking met verschillende banken krijgen we meer voor elkaar dan via een gewone hypotheekadviseur. Zo kan een van jullie vaak toch in de echtelijke woning blijven, terwijl je zelf misschien niet weet of dit gaat lukken.

2. Goede afspraken, beter voor de kinderen

Als je uit elkaar gaat wil je de impact op de kinderen natuurlijk zo klein mogelijk houden. Het behouden van de vertrouwde omgeving van het ouderlijk huis is al een grote plus. Minstens zo belangrijk is hoe jullie na de scheiding met elkaar in contact blijven. Dankzij mediation hebben jullie gelijkwaardig overleg en komen de standpunten en wensen van jullie beiden op tafel. Dit komt jullie toekomstige contact als gescheiden ouders ten goede, wat natuurlijk fijner is voor de kinderen.

Onder deskundige begeleiding van de mediator in Veldhoven stellen jullie een ouderschapsplan op.

In het ouderschapsplan komen alle afspraken over:

  • Hoe jullie de zorg voor de kinderen straks verdelen
  • Wat de hoogte wordt van de kinderalimentatie
  • Hoe jullie belangrijke beslissingen over de kinderen samen nemen

Tips van onze experts: Het blijft een van de lastigste dingen, hoe vertel je het de kinderen? 

3. Je financiën geregeld door een expert

Als je kiest voor Zorgeloosch Scheiden, kies je niet enkel voor mediation. Je wordt ook geholpen door een financieel adviseur. De financieel adviseur draagt zorg voor alles omtrent jullie hypotheek en woning. Daarnaast geeft hij inzicht in jullie toekomstige financiële situatie. Hij adviseert over het verdelen van jullie eigendommen, schulden en spaar- en beleggingsrekeningen. Maar ook dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht, zoals verzekeringen en pensioen. En wat dacht je van de belastingdienst en eventuele toeslagen? Heeft een van jullie een eigen bedrijf of ben je zzp’er dan weet de financieel adviseur daar raad mee.

4. Snellere juridische afhandeling

Je hebt afspraken gemaakt over de woning en alles vastgelegd in een echtscheidingsconvenant, maar dit wordt niet goedgekeurd door de bank of rechtbank. En nu kun je weer opnieuw beginnen.

De zekerheid dat je documenten in orde zijn, scheelt veel tijd en daarmee ook kosten. Ons team van juristen en servicemedewerkers controleert tussentijds of alles in orde is. Wij garanderen dat de afspraken in je convenant ook echt uitvoerbaar zijn. Zo zorgen we voor een vlotte en correcte juridische afhandeling.

Mediator aanvragen in Veldhoven? Gratis kennismaking

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan voor mediation Veldhoven, waar en wanneer het jullie uitkomt. Het eerste gesprek is altijd gratis en kan bij jullie thuis of op een van de locaties van de mediator in Veldhoven en omgeving.

Wist je dat onze mediators altijd in de buurt zitten? In Noord-Brabant kunnen we je ook ondersteunen als:

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

scheiden bij een geregistreerd partnerschap
“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”
“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Mediator:
Nina Tillema
10