Wat regelen bij scheiding

De alles-in-één scheidenoplossing

  • Mediation mét financieel advies
  • Oplossing voor jullie hypotheek
  • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Scheiden regelen

Wat moet je allemaal regelen bij een scheiding?

Jullie hebben de knoop doorgehakt: jullie gaan scheiden. Het eerste wat je je dan afvraagt, is wat er allemaal komt kijken bij het regelen van je scheiding. Logisch, want jullie leven verandert en de toekomst ziet er ineens anders uit. Na deze beslissing gaan jullie vaak een lastige periode tegemoet. ‘Wat moet ik doen als ik wil scheiden?’, spookt door je hoofd. Bij Zorgeloosch Scheiden begrijpen we dit. We willen jullie graag helpen met onze kennis en ervaring.

Gratis kennismakingsgesprek

Stappenplan bij een scheiding

Wanneer jullie besluiten te scheiden, verandert er plotseling veel in jullie leven. Zo zijn er een hoop dingen die jullie moeten regelen en afspreken. Bij Zorgeloosch Scheiden hebben we hiervoor een stappenplan; zodat je zeker weet dat alles wat je moet regelen bij je scheiding ook echt is geregeld. ‘Maar wat moet ik nu precies doen als ik wil scheiden?’, vragen jullie je waarschijnlijk af. De belangrijkste dingen die jullie moeten regelen zijn de afspraken over de kinderen, de verdeling van de inkomsten en schulden en het opstellen van een convenant. Zorgeloosch Scheiden helpt jullie graag.

We willen jullie graag helpen met onze kennis en ervaring

Wat moet ik doen als ik wil scheiden?

Zorgeloosch Scheiden helpt jullie als mediator om alles te regelen bij jullie scheiding. Dit doen we met een advies dat past bij jullie beiden en door jou en je partner te begeleiden met het nemen van beslissingen. We zijn een ervaren en neutrale partij en zorgen ervoor dat jullie samen tot de best mogelijke oplossingen komen. Wij beantwoorden voor jullie de vraag: wat moet ik doen als ik wil scheiden? We zorgen ervoor dat jullie weer met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

Willen jullie meer weten? Bel dan 088 1661 553 of vul het formulier op onze website in voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen