Wat regelen bij scheiding

Wat moet je allemaal regelen bij een scheiding?

Jullie hebben de knoop doorgehakt: jullie gaan een scheiding aanvragen. Het eerste wat je je dan afvraagt, is wat er allemaal komt kijken bij het regelen van je scheiding. Logisch, want jullie leven verandert en de toekomst ziet er ineens anders uit. Na deze beslissing gaan jullie vaak een lastige periode tegemoet. ‘Wat moet ik doen als ik wil scheiden?’, spookt door je hoofd. Bij Zorgeloosch Scheiden begrijpen we dit. We willen jullie graag helpen met onze kennis en ervaring.

Partneralimentatie berekenen

Stappenplan bij een scheiding

Wanneer jullie besluiten te scheiden, verandert er plotseling veel in jullie leven. Zo zijn er een hoop dingen die jullie moeten regelen en afspreken. Bij Zorgeloosch Scheiden hebben we hiervoor een stappenplan; zodat je zeker weet dat alles wat je moet regelen bij je scheiding ook echt is geregeld. ‘Maar wat moet ik nu precies doen als ik wil scheiden?’, vragen jullie je waarschijnlijk af. De belangrijkste dingen die jullie moeten regelen zijn de afspraken over de kinderen, de verdeling van de inkomsten en schulden en het opstellen van een convenant. Zorgeloosch Scheiden helpt jullie graag.

We willen jullie graag helpen met onze kennis en ervaring

Wat moet ik doen als ik wil scheiden?

Zorgeloosch Scheiden helpt jullie als mediator scheiding om alles te regelen bij jullie scheiding. Dit doen we met een advies dat past bij jullie beiden en door jou en je partner te begeleiden met het nemen van beslissingen. We zijn een ervaren en neutrale partij en zorgen ervoor dat jullie samen tot de best mogelijke oplossingen komen. Wij beantwoorden voor jullie de vraag: wat moet ik doen als ik wil scheiden? We zorgen ervoor dat jullie weer met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

Willen jullie meer weten? Bel dan 085 0297 454 of vul het formulier op onze website in voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

Mediator gesprek met ex-partner
“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10