Uit elkaar gaan

Wanneer je besluit uit elkaar te gaan, kom je vaak terecht in een lastige en onzekere periode.

Dat is logisch. Er komt immers veel kijken bij scheiden: wat gebeurt er met de hypotheek, hoe zit het met de kinderen, hoe werkt het aanvragen van de scheiding, et cetera. Jullie moeten veel regelen en afspraken maken. Hierdoor verandert je leven drastisch en ziet de toekomst er ineens heel anders uit. Zorgeloosch Scheiden biedt jullie steun in deze periode, begeleidt jullie en helpt je te werken aan de toekomst.

Mediation advies door Zorgeloosch bij scheiding

We gaan uit elkaar. Wat nu?

Wanneer jullie besluiten te scheiden is er veel dat ineens op jullie af komt. Zo moet je bij het uit elkaar gaan afspraken maken over alimentatie, de hypotheek en de zorg voor de kinderen. Het kan zijn dat jij en je partner hierin ook nog eens tegenstellende belangen hebben. Daarom is het niet makkelijk om tot goede afspraken te komen. De scheidingsbemiddelaars van Zorgeloosch Scheiden helpen jullie als onpartijdige, professionele derde. We nemen veel kennis van zaken mee, waardoor we jullie een advies kunnen geven dat echt bij jullie past. Bijvoorbeeld over wat er met de hypotheek gebeurt als jullie uit elkaar zijn. Op deze manier helpen we jullie tot een oplossing te komen waarin jullie je allebei kunnen vinden. Wij begeleiden het hele scheidingstraject van A tot Z door middel van mediation. Hierin bieden wij jullie steun bij alle moeilijke beslissingen bij het uit elkaar gaan, waaronder huis, de kinderen en de hypotheek. Jullie gaan uit elkaar; en nu verder!

 

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. Uit elkaar vanaf €300 p.p.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
alimentatie

Plan een gratis intakegesprek

Als jullie uit elkaar willen gaan, plan dan nu een gratis intakegesprek. Zet de volgende stap naar de rest van je leven. Dit doe je door te bellen naar 085 0297 457. Tijdens het gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en maken we een plan van aanpak. Met Zorgeloosch Scheiden krijgen jullie grip op je scheiding.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

 

Mediator gesprek met ex-partner
“In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.”
10
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10