Uit elkaar gaan

Wanneer je besluit uit elkaar te gaan, kom je vaak terecht in een lastige en onzekere periode.

Dat is logisch. Er komt immers veel kijken bij scheiden: wat gebeurt er met de hypotheek, hoe zit het met de kinderen, hoe werkt het aanvragen van de scheiding, et cetera. Jullie moeten veel regelen en afspraken maken. Hierdoor verandert je leven drastisch en ziet de toekomst er ineens heel anders uit. Zorgeloosch Scheiden biedt jullie steun in deze periode, begeleidt jullie en helpt je te werken aan de toekomst.

Mediation advies door Zorgeloosch bij scheiding

We gaan uit elkaar. Wat nu?

Wanneer jullie besluiten te scheiden is er veel dat ineens op jullie af komt. Zo moet je bij het uit elkaar gaan afspraken maken over alimentatie, de hypotheek en de zorg voor de kinderen. Het kan zijn dat jij en je partner hierin ook nog eens tegenstellende belangen hebben. Daarom is het niet makkelijk om tot goede afspraken te komen. De scheidingsbemiddelaars van Zorgeloosch Scheiden helpen jullie als onpartijdige, professionele derde. We nemen veel kennis van zaken mee, waardoor we jullie een advies kunnen geven dat echt bij jullie past. Bijvoorbeeld over wat er met de hypotheek gebeurt als jullie uit elkaar zijn. Op deze manier helpen we jullie tot een oplossing te komen waarin jullie je allebei kunnen vinden. Wij begeleiden het hele scheidingstraject van A tot Z door middel van mediation. Hierin bieden wij jullie steun bij alle moeilijke beslissingen bij het uit elkaar gaan, waaronder huis, de kinderen en de hypotheek. Jullie gaan uit elkaar; en nu verder!

 

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

alimentatie

Plan een gratis intakegesprek

Als jullie uit elkaar willen gaan, plan dan nu een gratis intakegesprek. Zet de volgende stap naar de rest van je leven. Dit doe je door te bellen naar 085 0297 457. Tijdens het gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en maken we een plan van aanpak. Met Zorgeloosch Scheiden krijgen jullie grip op je scheiding.

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

Zoek een mediator bij jou in de buurt!

 

Mediator gesprek met ex-partner
“In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.”
10
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9