Uit elkaar gaan

Wanneer je besluit uit elkaar te gaan, kom je vaak terecht in een lastige en onzekere periode.

Dat is logisch. Er komt immers veel kijken bij scheiden: wat gebeurt er met de hypotheek, hoe zit het met de kinderen, et cetera. Jullie moeten veel regelen en afspraken maken. Hierdoor verandert je leven drastisch en ziet de toekomst er ineens heel anders uit. Zorgeloosch Scheiden biedt jullie steun in deze periode, begeleidt jullie en helpt je te werken aan de toekomst.

We gaan uit elkaar. Wat nu?

Wanneer jullie besluiten te scheiden is er veel dat ineens op jullie af komt. Zo moet je bij het uit elkaar gaan afspraken maken over alimentatie, de hypotheek en de zorg voor de kinderen. Het kan zijn dat jij en je partner hierin ook nog eens tegenstellende belangen hebben. Daarom is het niet makkelijk om tot goede afspraken te komen. De scheidingsbemiddelaars van Zorgeloosch Scheiden helpen jullie als onpartijdige, professionele derde. We nemen veel kennis van zaken mee, waardoor we jullie een advies kunnen geven dat echt bij jullie past. Bijvoorbeeld over wat er met de hypotheek gebeurt als jullie uit elkaar zijn. Op deze manier helpen we jullie tot een oplossing te komen waarin jullie je allebei kunnen vinden. Wij begeleiden het hele scheidingstraject van A tot Z door middel van mediation. Hierin bieden wij jullie steun bij alle moeilijke beslissingen bij het uit elkaar gaan, waaronder huis, de kinderen en de hypotheek. Jullie gaan uit elkaar; en nu verder!

Plan een gratis intakegesprek

Als jullie uit elkaar willen gaan, plan dan nu een gratis intakegesprek. Zet de volgende stap naar de rest van je leven. Dit doe je door te bellen naar 088 1661 553. Tijdens het gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en maken we een plan van aanpak. Met Zorgeloosch Scheiden krijgen jullie grip op je scheiding.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen