Daten na een scheiding

Je bent een tijdje gescheiden. Wanneer is het tijd voor een nieuwe liefde? Daar kunnen we heel kort over zijn: daar bestaat geen gemiddelde duur voor. Voor iedereen is dat dus verschillend. Laat je zodoende niet leiden door wat anderen zeggen en vinden. Volg je eigen gevoel. Er komt een moment dat je er gewoon opeens weer aan toe bent. Maar stel dat je er weer aan toe bent. Hoe ging dat daten toch ook alweer? We geven je vijf tips. Dan kun je weer genieten van een nieuwe datingperiode in je leven!

 

Huisdieren verdeling scheiding

Verwen jezelf

Wat is aantrekkelijker: iemand die ongelukkig is of iemand die gelukkig is? Juist. Dat laatste natuurlijk! Iemand die blij is met zichzelf beschouwt men als aantrekkelijker. Verwen jezelf dus met bijvoorbeeld een leuk weekendje weg, een nieuwe look of nieuwe spullen voor je hobby.

 

Mediation met partner bij scheiding

Heb geen partner nodig

Deze tip sluit eigenlijk aan op de vorige. Zorg ervoor dat je leven nu al leuk genoeg is zonder een partner. Dus zorg ervoor dat je die niet nodig hebt. Het moet zo zijn dat een partner je leven zou verrijken, maar niet stukjes invult. Een partner is een leuk extraatje in je leven. Wederom: mensen die gelukkig zijn met zichzelf en hun leven, zijn aantrekkelijker voor anderen.

 

Houd jezelf gezond

Ook iets wat bijdraagt aan je geluk en welzijn: fysieke gezondheid! Ga sporten als je dat nog niet deed. Niet alleen maak je dan meer dopamine aan (dat is een geluksstofje in je brein), ook ontmoet je wellicht leuke nieuwe mensen! En wie weet zit jouw toekomstige partner daar wel bij.

 

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

Ga online daten

Wist je dat minstens één op de drie Nederlandse vrijgezellen aan online dating doet? En dat minstens één op de vijf relaties door online dating onstaan? Online daten is dus meer een regel dan uitzondering. Het voordeel hiervan is dat je mensen kunt ‘voorselecteren’. Stel dat je bijvoorbeeld echt geen relatie wilt met een roker, dan kun je de rokers op een datingsite van tevoren al uit je matches halen. Vergelijk dat maar eens met bijvoorbeeld een café: soms praat je gezellig met iemand en kom je pas na drie uur achter dat diegene een kettingroker is.

 

Richt je op je toekomst, niet op je verleden

Als je dan een leuke date hebt, praat dan niet meteen over je ex! Dat komt namelijk over alsof je nog niet over hem/haar heen bent. En dat schrikt een potentiële partner waarschijnlijk af. Richt je dus op je nieuwe, leuke toekomst en sluit je verleden emotioneel af!

 

“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9