Mediator Amersfoort

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Amersfoort - Monique Prins

Monique Prins

Scheidingsbemiddelaar in Nijkerk & Soest

Om goed uit elkaar te gaan is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Ik ben als scheidingsbemiddelaar een neutrale derde partij, die jullie begeleidt in het scheidingsproces. Ik zorg ervoor dat jullie gezamenlijk tot goede afspraken komen. Hierbij vormt respect voor elkaars mening en emotie een belangrijk onderdeel.

Lees meer over Monique

Mediator Amersfoort voor hulp bij je scheiding

Koppelpoort Amersfoort - mediation AmersfoortGa je scheiden, dan is het belangrijk dit op een goede manier te regelen. Zo werk je samen aan een goede basis voor de toekomst. Een mediator in Amersfoort helpt jullie in deze moeilijke periode om samen tot afspraken te komen, waardoor jullie op een gelijkwaardige manier aan een nieuwe start kunnen beginnen. De mediators van Zorgeloosch Scheiden hebben ruime ervaring in het begeleiden van echtscheidingen. Vraag geheel vrijblijvend een gratis eerste kennismakingsgesprek aan. 

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Amersfoort: in goed overleg scheiden

Zijn jullie in staat om samen om de tafel te komen en afspraken te maken? Dan kan mediation een hele goede oplossing zijn. Een mediator helpt jullie om in gesprek met elkaar te gaan en blijven en zo tot oplossingen en afspraken te komen. Hij kent alle moeilijkheden die bij een echtscheiding komen kijken, en loodst jullie hier soepel doorheen. Hij luistert naar jullie situatie en de specifieke wensen van beide partners. 

De mediator in Amersfoort begeleidt ieder jaar tientallen scheidingen. Hij weet wat de opties zijn en welke zaken er geregeld moeten worden. De mediator helpt jullie om jullie relatie op een waardige en evenwichtige manier af te ronden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst voor jullie alle twee.

Gratis kennismakingsgesprek

Voordelen van mediation Amersfoort bij echtscheiding

Mediator Amersfoort

Een echtscheiding is een intense gebeurtenis, zowel emotioneel als praktisch komt er veel op jullie af. Met mediation in Amersfoort wordt je op een professionele wijze begeleidt. Tijdens de gesprekken maken jullie zelf de afspraken, wij bemiddelen en nemen jullie mee langs alle stappen:

 • Wat komt er bij het mediation traject kijken?
 • Waar gaan jullie straks wonen, en hoe regel je de hypotheek?
 • Bij wie verblijven de kinderen, en wanneer?
 • Hoe ziet de financiële situatie er voor ieder uit?
 • We begeleiden in al het juridische, fiscale en financiële papierwerk.
Gratis Kennismakingsgesprek

Mediator Amersfoort: De alles-in-één scheidenoplossing

Wij geloven dat een scheiding alleen op een prettige manier af te ronden is, door alles wat erbij komt kijken goed te regelen. Daarom bieden we de alles-in-één scheidenoplossing, met gezamenlijke afspraken (mediation), een woonoplossing voor jullie beiden (financieel advies) en praktische begeleiding van alle stappen die erbij komen kijken.

Zo komen jullie tot een duurzame oplossing en kunnen jullie beiden makkelijker door met je nieuwe leven.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Zorgeloosch Scheiden met MfN geregistreerd mediator Amersfoort

Als je in zee gaat met een mediator wil je kwaliteit, ofwel een MfN register mediator. Maar je wilt ook weten of jullie je hier op je gemak voelen. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gaat verder dan alleen kennismaken, de mediator bespreekt gelijk alle zaken die voor jullie belangrijk zijn. Op basis van jullie situatie geeft hij een indicatie van het scheidingstraject. Ook krijg je gelijk duidelijkheid over de kosten.

mediation Amersfoort

Wat je van Zorgeloosch Scheiden Mediation mag verwachten

1. De kosten van een mediator in Amersfoort

De kosten van een scheiding kunnen nogal uiteenlopen. Naast de kosten van een mediator of advocaat heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog vele andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken, ook als jullie hiervoor meer gesprekken nodig hebben. Dat is mediation in jullie tempo.

2. Het beste advies voor jullie woning

Naast een ervaren mediator wordt je van begin tot eind begeleid door een financieel adviseur. Deze helpt met het creëren van een woonoplossing voor jullie allebei. De adviseurs van Zorgeloosch Scheiden hebben een manier gevonden, waarop het makkelijker wordt voor een van jullie om in het huis te blijven wonen. Zelfs voor degene met het laagste inkomen.

3. Juridisch, fiscaal en financieel geregeld

De vele experts die Zorgeloosch in huis heeft, controleren alle gemaakte afspraken tussentijds. Zo voorkom je dat jullie wensen achteraf niet haalbaar blijken of wettelijk gezien niet mogelijk zijn. We adviseren bij alle financiële zaken, zoals pensioen en verzekeringen, belastingzaken en het juridische gedeelte bij de rechtbank. Zo garanderen we dat alle afspraken die jullie maken ook echt uitgevoerd kunnen worden.

Gratis Kennismakingsgesprek

Kennismaking aanvragen voor Mediator Amersfoort

Het eerste kennismakingsgesprek voor mediation in Amersfoort is altijd gratis. Dit kan gemakkelijk bij jullie thuis of op een van de locaties van Zorgeloosch Scheiden in Amersfoort, Utrecht of omgeving. Laat je begeleiden door een professioneel mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding.

Mediator Amersfoort aanvragen:

 • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek.
 • Makkelijk geregeld; laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen
 • Waar en wanneer het jullie uitkomt.
 • Direct advies van mediator en financieel adviseur

Wist je dat wij niet alleen in Amersfoort zitten? We hebben ook mediators in Soest, Zeist, Veenendaal, Barneveld en Nijkerk

Gratis Kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen