Ik wil scheiden wat moet ik doen

Ik wil scheiden en wat moet ik nu doen? Scheiden is een emotionele gebeurtenis en zit ingewikkeld in elkaar: voor elke situatie gelden andere regels. Hulp bij scheiden is dan ook vaak zeer gewenst.

Wil jij professionele hulp van een vakkundig bemiddelingsbureau bij een scheiding? Dan kun je contact opnemen met Zorgeloosch Scheiden. Wij bieden advies en helpen je met het opstellen van afspraken.

Ik wil scheiden en wat moet ik nu doen?

Hebben jullie de stap gemaakt en besloten te gaan scheiden? Dan is de eerste stap gezet. Maar hoe werkt een scheiding precies en hoe kun je ervoor zorgen dat alle volgende stappen goed gaan verlopen? Zorgeloosch Scheiden beschikt over de juiste juridische kennis om je tijdens het volledige scheidingsproces goed bij te kunnen staan.

Scheiden is namelijk anders in elke situatie. Ben je bijvoorbeeld getrouwd? Dan gelden er andere regels dan wanneer je een geregistreerd partnerschap hebt afgesproken. Zijn er kinderen in het spel? Ook dan zijn er andere financiële gevolgen dan wanneer er geen kinderen in het spel zijn.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Mediation bij scheiden

Wat moet ik nu doen als ik wil gaan scheiden en hoe zorg ik dat alles goed wordt geregeld? Als dat een vraag is die je aan jezelf hebt gesteld, dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Zorgeloosch Scheiden kan optreden als mediator bij een scheiding. Onze ervaring leert namelijk dat in goed overleg de beste afspraken gemaakt worden, voor beide partijen.

Gratis intakegesprek

Heb jij je het volgende afgevraagd: ‘ik wil scheiden en wat moet ik nu doen?’ Bij Zorgeloosch Scheiden snappen wij dat een scheiding een moeilijke stap is waar veel bij komt kijken. Daarom bieden wij de mogelijkheid bij ons een gratis intakegesprek aan te vragen. Daarin kunnen we het hebben over jullie persoonlijke situatie, over vragen die jullie hebben en over onze werkwijze. Daarnaast kunnen we een voorstel doen voor een persoonlijk plan van aanpak. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 1661 553, dan plannen we een intakegesprek in.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen