Zorgeloosch 5e plaats Gazellen awards 2018

Zorgeloosch is als 5e geëindigd bij de FD Gazellen, regio West. De FD Gazelle awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad (FD) en Company.info. Zorgeloosch is binnen haar categorie, middelgroot van 2 miljoen euro omzet tot 10 miljoen, één van de 20 snelstgroeiende bedrijven van Nederland en 5e binnen regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland)

Groei

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen winnen een FD Gazelle Award als ze aan een set van criteria voldoen. Zoals het realiseren van tenminste 20% omzetgroei per jaar de afgelopen drie jaar maar ook de groei in FTE is een factor. De bedrijven met de hoogste groei per categorie per gewest winnen een Gouden Gazelle. Plek twee krijgt een zilveren Gazelle en de bronzen plak is voor nummer drie. De volledige criteria kun je inzien op de FD gazellen website.

4 op een rij

Dit betekent dat Zorgeloosch voor de vierde keer op rij een Gazelle is. In 2015 behaalde Zorgeloosch voor de eerste keer een nominatie. In 2016 eindigde Zorgeloosch op plek 91 van de top 100 Gazellen Awards landelijk, met een omzetgroei van 223%. Het was een van de slechts drie financiële dienstverleners die in de top 100 te vinden waren. In 2017 viel Zorgeloosch net buiten de top 100 en in 2018 eindigde het dus op plek 5 van de in totaal 286 geselecteerde ‘Gazellen’ in regio West.

‘Groeien geen doel op zich’

“Een fantastische prestatie”, zegt Sander de Loo, eigenaar en oprichter van Zorgeloosch. “We groeien niet om het groeien, het is geen doel op zich. Ik ben vooral blij dat het aangeeft dat we nog meer scheidende stellen en hun kinderen op een goede manier hebben kunnen helpen in een ontzettend moeilijke fase in hun leven. Daar zijn we bij Zorgeloosch vooral trots op.”

“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10