Zorgeloosch 5e plaats Gazellen awards 2018

Zorgeloosch is als 5e geëindigd bij de FD Gazellen, regio West. De FD Gazelle awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad (FD) en Company.info. Zorgeloosch is binnen haar categorie, middelgroot van 2 miljoen euro omzet tot 10 miljoen, één van de 20 snelstgroeiende bedrijven van Nederland en 5e binnen regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland)

Groei

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen winnen een FD Gazelle Award als ze aan een set van criteria voldoen. Zoals het realiseren van tenminste 20% omzetgroei per jaar de afgelopen drie jaar maar ook de groei in FTE is een factor. De bedrijven met de hoogste groei per categorie per gewest winnen een Gouden Gazelle. Plek twee krijgt een zilveren Gazelle en de bronzen plak is voor nummer drie. De volledige criteria kun je inzien op de FD gazellen website.

4 op een rij

Dit betekent dat Zorgeloosch voor de vierde keer op rij een Gazelle is. In 2015 behaalde Zorgeloosch voor de eerste keer een nominatie. In 2016 eindigde Zorgeloosch op plek 91 van de top 100 Gazellen Awards landelijk, met een omzetgroei van 223%. Het was een van de slechts drie financiële dienstverleners die in de top 100 te vinden waren. In 2017 viel Zorgeloosch net buiten de top 100 en in 2018 eindigde het dus op plek 5 van de in totaal 286 geselecteerde ‘Gazellen’ in regio West.

‘Groeien geen doel op zich’

“Een fantastische prestatie”, zegt Sander de Loo, eigenaar en oprichter van Zorgeloosch. “We groeien niet om het groeien, het is geen doel op zich. Ik ben vooral blij dat het aangeeft dat we nog meer scheidende stellen en hun kinderen op een goede manier hebben kunnen helpen in een ontzettend moeilijke fase in hun leven. Daar zijn we bij Zorgeloosch vooral trots op.”

“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9