MFN gecertificeerd, brede ervaring in scheidingen met kinderen
Ik ben een no-nonsense, zeer ervaren mediator met aandacht voor alle partijen, in het bijzonder de kinderen. Snelheid -in combinatie met expertise en accuratesse- maakt dat jullie niet langer het ongemak moeten beleven dan noodzakelijk. Samen komen jullie met mij tot een oplossing!

Over Ton

Plan een kennismaking met Ton

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Over Ton

Ik ben een zeer ervaren en erkende familie mediator. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ik als geen ander wat er op jullie afkomt wanneer je gaat scheiden. Ik kijk met een neutrale en deskundige blik naar de situatie en begeleid jullie op een rechtvaardige en nuchtere manier naar reële oplossingen toe die passend zijn voor ieder belangrijk punt. Buiten het praktische gedeelte van het proces heb ik ook begrip voor de emoties die een echtscheiding kan oproepen, hier is dan ook alle ruimte voor.

“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10