MFN gecertificeerd, brede ervaring in scheidingen met kinderen
Ik ben een no-nonsense, zeer ervaren mediator met aandacht voor alle partijen, in het bijzonder de kinderen. Snelheid -in combinatie met expertise en accuratesse- maakt dat jullie niet langer het ongemak moeten beleven dan noodzakelijk. Samen komen jullie met mij tot een oplossing!

Over Ton

Plan een kennismaking met Ton

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Over Ton

Ik ben een zeer ervaren en erkende familie mediator. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ik als geen ander wat er op jullie afkomt wanneer je gaat scheiden. Ik kijk met een neutrale en deskundige blik naar de situatie en begeleid jullie op een rechtvaardige en nuchtere manier naar reële oplossingen toe die passend zijn voor ieder belangrijk punt. Buiten het praktische gedeelte van het proces heb ik ook begrip voor de emoties die een echtscheiding kan oproepen, hier is dan ook alle ruimte voor.

“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8